valborgsmässoafton

Halli hallå! Det var verkligen dagar sen jag bloggade. Jag har inte varit något inne på datan igentligen. Pappa kom ju hem på torsdagen så har varit med honom hela helgen förutom igår när jag var på fest. Det är en årlig fest som två killar i min klass ordnar. Det var som vanligt några som "frågade chans" och som vanligt gjorde vi "sanning och konka". Idag hade vi balett men jag valde att inte gå. Ni behöver inte kommentera om det. Så jag har ätit en god frulle med pappa och kim sen drog vi ut till värmdö och hälsade på Sanna, Leif och Jennifer. Faster och kusin alltså. De flyttar/flyttade nämligen dit idag. Jättefint var det, verkligen. Vi åt också en godmiddag här hemma innan vi cyklade till en majbrasa. har haft en toppenkväll och nu ska vi leta efter någon bra film att kolla på. Hoppas ni haft en fin valborgsmässoafton. Puss! ♥



Förrförra gången vi grillade.

In school

Jag sitter i skolan nu och gör ingenting typ. Halv börjar baletten om typ 45 minuter. Jag bloggar typ när jag kommer hem. Men uppdtaerar inte så mycket för pappa kommer hem idag!! Jaa!! :D Har saknat honom så himla himla mycket!! Men aja så inget spännande händer eller så. Vi hörs.


The holiday

Såklart var det ingen som ville göra något med mig efter skolan så åkte hem och nu sitter jag här i mitt rum med mammas mac. Igår var ingen bra dag och inte idag heller. Jag mår helt enkelt inte bra. Flera orsaker till detta.
Men här kan jag ju inte sitta och tänka så jag ska nog sätta på en film som jag mår bra av.
The holiday! Det är verkligen min favoritfilm och jag kan se den flera gånger om!


The holiday

Såklart var det ingen som ville göra något med mig efter skolan så åkte hem och nu sitter jag här i mitt rum med mammas mac. Igår var ingen bra dag och inte idag heller. Jag mår helt enkelt inte bra. Flera orsaker till detta.
Men här kan jag ju inte sitta och tänka så jag ska nog sätta på en film som jag mår bra av.
The holiday! Det är verkligen min favoritfilm och jag kan se den flera gånger om!


I skolan

Sitter förmodligen och jobbar nu, kanske svenska? eller geofrafi? rast? haha vet inte riktigt men jag slutar tidigt idag! Yes! Ingen kommer väl vilja göra nåt så det innebär mer bloggning. :) Aja börjar typ nu.. puss! ♥


07:17

Godmorgon! Jag vet att jag har tappat läsare men jag har ändå uppdaterat så vet inte varför. Jag bloggar iaf för att jag tycker det är kul och sen kan de vara skojj att ha lite läsare och få kommentarer som en bonus, men det är inget måste. Idag börjar jag runt halv nio dårå och ska snart äta frukost. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi hemma! Puss!



Jag åt årets första uteglass på påskdagen!

Det är första dagen efter lovet och det är tisdag.

Sry att jag inte har bloggat förrens nu, men jag gjorde ett inlägg fast jag var inte klar och min data blev för varm så den stängdes av. =( Men aja första skoldagen avklarad. Jag skrev fel i inlägget jag gjorde imorse för jag skulle vara hemma halv 6 inte halv fem.. det tar liksom inte så snabbt som tio minuter för mig att byta om och åka hem..?
Men iaf, jag har hjälpt mamma lite och ätit middag. Ja typ det har jag gjort. Ska skriva lite på svenska projektet sen ta kvällsro med mamma sen sova. Börjar fem över halv nio imorgon, men jag ska åka dit tidigare för jag måste bli klar och alla andra är typ klara nu. Jag var ju sjuk när de började med det, suck. Men aja det kommer inte ett inläg till för det kommer jag inte hinna. Imorn är min tidigaste dag jag slutar! Woho! Någon som vill göra nåt? :)




Godmorgon

Idag har jag sovmorgon och eftersom det typ är sommar nu så går allt mycket snabbare så jag gick upp en halvtimme senare. :) Riktigt skönt alltså. Idag slutar jag tjugo över fyra (om jag inte har fel) så kommer hem vid halv fem typ. Ha en bra dag, puss!

Första ute middagen invigdes den 25 april 19:36

Japp! Första utemiddagen, härligt nu börjar det verkligen bli sommar! Älskar denna värme. Jag är en liten frysskit men t.o.m jag hade korta shorts och linne på mig idag! Då vet man att det är varmt, hehe. Jag och Karro vaknade vid typ halv nio - nio och så gick vi upp och åt frukost, tacos från gårmiddagen. Vid tolv typ stack vi hem till Dante (Karro's hund för er som inte vet) och han var jätteglad, stackarn hade varit hemma i typ två timmar. Sen drog vi till Eriksvik (hemma hos hennes pappa) och krattade typ. Karro skulle tjäna pengar för det, 150 men hon fick gratishjälp av mig. Snäll man är! (a) ♥. Aja sen åkte vi hem till mig med bussen (vi missade den första) och gick ner till myrsjön och tog lite bilder sen följde jag Karro till bussen så åkte hon hem. Nu ligger jag här i min säng och chillar med datan. Ska snart plocka ihop inför imorgon för då börjar skolan! Nej! Vill att det ska vara sommarlov nu! :(
Aja vad har jag för val liksom? jag har inte varit i skolan på två veckor! Shit vad mycket jag måste ta igen. Eller asso en skolvecka kanske ni inte tycker är så mycket men jag har ett j'vla svenska projekt som ska vara klart i maj nån gång.. om jag har panik?! fan vad jag suger. Om det inte blir försent så ska jag kolla på en film med mamma. :) Jag ska nog börja med att göra några tidsinställda inlägg till er i veckan när jag går i skolan.
Då uppdaterar jag ju! ;)





Mamma gjorde kyckling och äpple i currysås, mumma.

Jag är med fina Karro.

Ursäkta för uppdateringen igår/idag (?). Jag låg och solade sen kollade på en dålig film med mamma. Vid halv fyra åt vi lunch sen drog jag med mamma till willy:s och handlade lite grejjer. Karro kom vid halv åtta typ så käkade vi tacos. Sen gick jag och Karro ut och tog bilder (som ni får se imorgon) sen hem och så åt vi efterätt, persikor med smält vit choklad och strössel, mumma. Har spelat så ska det låta fram tills nu typ, haha. När jag ch mamma spelade det igår så torskade vi så idag var vi väl lite bättre? ;) Aja nu blir det "guess who?" (ett spel) sen ska jag och Karro sova. Klockan är fett mycket, haha först ville jag titta på en film men det ville inte Karro när hon insåg hur mycket klockan var. Men nu börjar detta inlägg bli lite tjatigt. Har sagt Karro typ fem-sex gånger?? Haha!



Hahahaha förra sommaren ♥

Godnatt!

Solar

Nu sitter jag och gassar i solen med mamma ute på våran altan. Det är så otroligt ljuvligt att denna värmen har kommit så snabbt. Men tänk i sommar, hur varmt kommer det bli då om det är så här varmt i April redan? Ja det återstår att se. Vi hade iaf jätte trevligt igår och spelade "så ska det låta, hemma hos oss". Vädligt mysigt att ha mormor & morfar och moster här hemma. Jag har fått massor av påskägg men godis har jag faktiskt inte ätit så mycket. Aja det är ju två dagar kvar av påsken. Sen blir det skola på Tisdag, blä.
Vad gjorde ni igår på påskafton? :)


Blir ingen toppen uppdatering idag.

Nej som rubriken lyder. Jag tror nog ni förstår det med tanke på att det är påskafton! Här ska det umgås med släktingar, vräka i sig godis och äta god mat. Snodde mammas data lite snabbt för att ta lite bilder på photobooth. Det ligger en helvetes massa tvätt på min säng som jag måste ta tag i för mamma fixar allt annat och brorsan gör inte ett skit.



Påskafton

Mamma väckte mig och Kim och så gick vi ut i solen på baksidan och åt frukost. När vi var klara gick vi in till köket och såg en lapp vid vår plats vid matbordet. Såhär stod det på min:

Godmorgon Linn!

Inatt var påskharen
här och lämnade
något. Jag vet
inte var det
ligger men han
sa att du skulle
gå ut, på baksidan
av huset. Så hittar du.
Lycka till. Puss från
påskharen.

Haha påskägget låg i en hink under vår ute trappa. :P Och nej jag är inte för liten
för att gå och leta påskägg. Såklart jag vet att påskharen inte finns,
men mamma och pappa gör ju bara det för att vara roliga. ^^
Tyvärr så är pappa inte hemma. X( Saknar honom jättemycket!
Han kommer hem på torsdag, jag längtar tills dess!! :)




GLAD PÅSK! ♥

Nytt




Kepsen jag har på mig är ny och kommer från lindex. Jag bokstavligt talat älskar den! Men brorsan
provade den och töjde ut den. :( Ska försöka tvätta den annars blir det en ny. Nu blir det mys med mamma!


Ha en trevlig fredags (långfredags) kväll allesammans! ♥

Trollan

Jag och mamma packade ihop lite att äta och dricka sen vid halv två cyklade vi till (Trollsjön) Trollan. Vi dukade upp chips, pinnar, chokladbollar och dricka på filten. Vi bara satt där och njöt av vår picknik i solen. Nu när jag kom hem satte jag mig vi datan och utforskade mitt paint-program så nu kan jag det lite bättre. ;) Mamma åkte iväg och handlade nu till imorgon. Det är påsk då! Jippie! Då får man äta påskägg (Jag kan äta ägg juh? Påskägg! Haha) och dricka massa påskmust. Mormor & morfar och moster kommer ju som sagt hit någon gång på eftermiddagen. Det ska bli så mysigt att fira påsk med de här hemma. Vi har alltid kommit till de ute i VH men nu är det dags för de att komma ut till oss och sen så sover de över också. :) Ahh jag längtar! Spela sällskapsspel kommer vi nog göra också! Puss! ♥



Godmorgon solstrålar!

Jag somnade vid typ tolv och vaknade halv elva! Har sovit jättelänge. Det känns riktigt skönt. Nu är jag utvilad och pigg! :D Idag ska jag och mamma åka iväg på picknik så vi ska göra chokladbollar nu. ^^ Men vädret är tyvärr inte det finaste. =( Aja hoppas det blir bra iaf! ;) Vad ska ni hitta på idag kära bloggläsare? :) Puss!


Nu är jag så trött

Ja verkligen. Har varit ute jättemycket idag och hållt igång hela dagen så nu ska det li skönt att krypa ner i sängen och bara somna. :) Imorgon får vi se vad vi hittar på! Kanske cyklar lite med mamma eller nåt. Hoppas att ni sover nu! Det är inte bra att vara uppe sent så men det är lagom att gå och lägga sig nu. Hoppas eran dag har varit bra.





Såhär såg lilla jag ut idag. Var en liten påskkyckling. ;)

Godnatt!


Underbar dag!

Stannade upp igår och kollade på finalen av sveriges mästerkock på webben. På teven gick den klockan åtta och då var jag ute med mamma och körde basket. Men det gick ju bra att titta på webben. :) Gick iaf och la mig vid typ halv två - två kanske? Mamma drog iväg till jobbet vid halv åtta och det pallade ju inte jag. Så gick upp vid nio, gjorde frukost och sen begav jag mig till mammas skola (min gamla). Vi började med att ha en tipsrunda. Jag hade kanske 9/11 rätt tror jag. ;) När mamma slutade tog vi bussen till forum. Vi handlade lite och sen träffade jag även på Karro. :) Vi ville egentligen att hon skulle sova över men det blev inge bra med den saken. Hon kanske sover över på Påskdagen, vi får se. Ikväll blir det städning för vi orkar inte göra det imorgon. Mormor & morfar och moster kommer till oss på Påskafton och sover över till Påskdagen. :) Hur ska ni fira er påsk? ♥



Godnatt

Dagen blev ju bra tillslut. Filmen ägde, har sett den förut men det var jättemysigt att sitta och titta på den med mamma och äta popcorn. Imorgon/idag ska jag följa med mamma och vara på fritids. De ska tydligen ha en tipsrunda och jag älskar ju sånt! Det kommer säkert vara skitbra! Godnatt med er alla nu! ;)



Bild från i Måndags när jag var i forum
med mamma och pappa.

Bildbomb










Från igår när vi bowlade på Imperial Lanes. :D

Mys med mamma

Har haft tråkigt hela dagen så när mamma kom hem gick vi ut och körde basket efter middagen. Nu ska vi sätta på en film, Grown Ups, skitrolig är den och mysa i mjukisbyxor med popcorn och nötter. Uppdaterar senare. Puss.


varning för ointressant inlägg

Jag har bara legat i min säng, varit inne på mammas data och ja typ det. Jag hoppas på en roligare dag imorn. Tror mamma slutar fyra idag så då tänker jag hitta på nåt med henne. Världens sämsta påsklov är det här. :(
Men det här inlägget är så  ointressant så asso..jaa... det är nog dags att avsluta det nu.

Hoppas ni har ett bättre påsklov än vad jag har!

20 april 2011

Godmorgon! Gick väl upp för någon timme sen och åt frukost. Nu ligger jag här under mitt sköna täcke och ska titta på hellcats. En kopp te står bredvid mig också. Idag blir jag troligtvis hemma. Alla är typ upptagna. =( Kommer nog bli själv hela veckan för ingen vill hitta på nåt med mig. Kanske är för att jag inte har så många kompisar. Typ tre kompisar har jag och inga grannar. Det är skittråkigt. Ring mig om ni vill hitta på nåt!! :)




Home sweet alabama

Det blev bra tillsut. Vi drog in till söder och käkade på en indisk resturang. Skitgott var det. Vi ringde till en bowling inne på söder men det var smockfullt satt vi bowlade på Imperial Lanes i sickal ist. Var typ inte en enda människa där. Jag kom sist men slog tre strikar iaf. Haft en så bra och mysig kväll med brorsan och gudfar! Frida hade ont i magen så hon kudne tyvärr inte följa med. Det var lite synd men sånt e livet. Ska typ kolla på en film med mamma nu. Puss! ♥





Godnatt med er! :)

Tidsinställt inlägg

Hej hej! Jag är förmodligen och bowlar nu eller så sitter jag inne på biografen. Jag provar tidsinställt inlägg för första gången. Haha hoppas det funkar. Aja ha en toppen Tisdagskväll! :)



Tjusigt! ;)

Puss/L

Ps. jag tänker förresten sluta med den "hejdå" frasen

så jag kan skriva vad jag vill i slutet. Från och med imorgon
slutar jag med den "hejdå" frasen.

test



yeees det funkar!!!!!! :)

Puss/L

Sitter och käkar chips! <3

Haha jaa det gör jag. Är hemma nu och bara sitter och chillar. Ska spela nåt spel med brorsan så fort jag avslutat det här inlägget. Outfit bilder kommer senare. Har inte så mycket mera att säga just nu. Inget ovanligt händer direkt.

Fem minuter senare: Jag kan typ inte rotera bilderna för mitt paint
progam funkar typ inte. Irriterad jag blir! Aja ni får en sne sålänge..

1 minut senare: Och nu hittar jag inte bilderna!! AHhhh!

Måste lösa detta nu. Hörs senare!

Puss/L

Ska dra snart

Eller Karro ska dra snart och jag me typ. Får se vad vi hittar på med Kenta och Frida. Han hämtar oss någon gång iaf. Satt det blir micke (stavade fel med flit) mera bloggning när jag kommer hem. So see you then! ♥



<33

Puss/L

hello

Vaknade vid åtta och tog med Dante ut på en morgonrunda sen satte vi på teven och kollade på Disney Chanel. Sedan gick vi ner till willy:s och handlade skinka och tunnbröd. Det fick bli min frukost och snart tar jag nog någonting att dricka. Idag ska jag bowla med Kenta (min gudfar), Frida och Kim. Dante ligger bredvid mig nu och vilar. Haha han är galen i cheezballs! Fast inte bra att äta för mycket juh. ;) Sedan ska jag hem och typ lämna mina saker. Just nu ska Karro försöka fixa min header. Hoppas det funkar nu! Aja det är vad som händer i mitt liv just nu!



Pussungar! Träffar inte de igen förrens i sommar typ. =(

Puss/L

Natti

Jag ska snart sova så att..ja.. eller nä inte nu men asso karro är typ fett trött och jag vill kolla på film men hon orkar inte. Aja vet inte vad som händer här näst.. det återstår att se.. Hahahahahaha <3
karro vet inte att jag tog den här bilden på henne! :D ♥
Puss/L

Natti

Jag ska snart sova så att..ja.. eller nä inte nu men asso karro är typ fett trött och jag vill kolla på film men hon orkar inte. Aja vet inte vad som händer här näst.. det återstår att se.. Hahahahahaha <3
karro vet inte att jag tog den här bilden på henne! :D ♥
Puss/L

Natti

Jag ska snart sova så att..ja.. eller nä inte nu men asso karro är typ fett trött och jag vill kolla på film men hon orkar inte. Aja vet inte vad som händer här näst.. det återstår att se.. Hahahahahaha <3
karro vet inte att jag tog den här bilden på henne! :D ♥
Puss/L

irriterad jag blir..

Karro spelar på min iphone och jag är inne på hennes mac. Försöker göra en vår-header i hennes braiga program men kan inte ladda upp den! Blir så jäkla förbannad! Aaaaaah! :( Försöker lite till och kanske imorgon också. Aja jag hör av mig hur det går. Vill kolla på någon film men karro bara ligger och latar sig. Aja snart drar jag upp henne! Haha! Men ni får ha det så braaaa så bloggar jag när jag har tid! ;)
Gammal och ful -.-
Puss/L

Sover hos Karro

Drog hem till Karro vid sju typ. Vi har käkat sushi (jag) och kebab (karro). Snart dör batteriet på hennes data så ska snabba mig. Jag stannar natten här och så det blir dålig uppdatering. Ha en bra måndagskväll allihopa! ♥
Puss/L

18 april 2011

Godmorgon bloggen! Igår somnade jag i soffan så mamma bärde upp mig till sängen, hihi var jättetrött juh! ^^ Idag är det fint väder igen! Graderna får gärna stanna på 20 nu! ;) Får se om jag träffar karro idag, hoppas det! Har liksom inte träffat henne på..aa.. sjukt länge! Satt men vi får se. Vad gör ni denna soliga dag?



Puss/L

Margaret






Det här är min fina hare jag fick av pappa från tyskland! ^^
Söt va? Jag döpte henne till Margaret! :D

Puss/L


här kommer orsaken till varför jag inte bloggat

Hej på er! Ja typ ingen läser min blogg just nu men aja. Igår stannade jag natten hos mormor och morfar. För jag ville umgås med moster och kusinerna. :) Mamma och brorsan åkte hem för Kim tyckte det var aptråkigt där. Jag tyckte det var trevligt, vi gick tipsrunda om milla (min moster, hon som fyllde år) och jag hade 5/12 haha snacka om att jag kan lite om min kära moster! Senare på kvällen spelade vi iaf galenpanna. Vi brukar alltid spela det hos mormmor och morfar, jag tycker det är skitkul! :D Jag måste skryta och säga att jag vann också! Hahah. :P

De stjutsade hem mig vid två typ sen så stack jag och mammsen till forum. Shoppade två saker. No big deal. ;)

Pappa har kommit hem från tyskland nu! Sjukt vad jag har saknat honom! Fick en hare av honom, haha visar den sen. :P Men så har dessa två dagar sett ut. Har typ inte sovit något inatt för sov med mormor och hon snarkar så mycket så jag somnade inte förrens klockan halv två  typ!! :O Gick också upp sju med tuppen! Såå inatt ska jag sooooooooooooooooooooooooooova haha för det är ju påsklov!! <3 Men aja så nu blir det mer uppdatering!




Sötnosar! ♥

Puss/L

 


Om en halvtimme drar jag

Jopp! Mammas kusin kommer och hämtar oss kvart över typ. Ska bara spela lite, sminka mig sen är jag klar! ;)
Har jättefina lockar från att jag har sovit med flätor, i like! ha en bra dag nu alla fina läsare. ♥





Here we go!

Dagens outfit kommer upp senare

Puss/L


dinstudio.se ?

Jag surfade runt för att kolla hur man ändrar header och design på ett mer proffsigt sätt. Då hittade jag hemsidan, www.dinstudio.se ! Jag skapade då ett konto. Men asso neej. Blä det är så främmande för mig. Haha. Ska ta bort det nu på momangen så. Men tipsar er bara om att INTE spapa ett konto där! ;)

Puss/L


16 april 2011

Vaknade strax efter halv elva, gick upp och åt frukost och nu sitter jag här med en tekopp. Jag bara måste berätta om min underbara kväll med mami igår. Vi gjorde gurkansiktsmask som hon la över mitt ansikte. Fast den skulle nog varit lite fastare, för det rann hela tiden. Men det var ändå mysigt med gurkor på ögonen också. Sen tog hon en handduk och blötte i varmt vatten och tvättade mina händer och fötter. Hon smörjde sen in både händer och fötter med en lotion. Sist tvättade hon mitt hår i handfatet, kammade ur håret och gjorde flätor. Vi hade lugn musik och ljus så det blev en harmonisk stämning. Världens bästa mami har jag. ♥






Puss/L

 


Från botten upp till toppen!

Haha det tog inte lång stund tills energin kom. Nu är jag glad igen. :) Ikväll ska jag bara mysa med min underbara mamma och ha tjejkväll! :D Brorsan är hemma men ändåå. ;) Vi skagöra hemmagjord ansiktsmask och bara ta hand om varandra och må bra helt enketl. :) Kommer nog inte uppdatera mer idag. Vi får se. Ska iaf ta bilder! :P



Puss/L


everythings going down

Allt går bara neråt just nu. Jag är inte frisk än så är lite småhängig fast jag vill vara helt frisk. Jag bara hatar livet just nu. Orkar verkligen inte blogga. Uppdaterar när jag fått tillbaka blogglusten.



Puss/L




Gårdagens



Den hamnar på kategorin "jag idag" ;)

Puss/L

Kollar på tv

Haha ja. Nicke nyfiken slutade nyss. Eller nu började det igen. Jag är allt barnslig jag :D Aja har inte ätit lunch än..
måste nog göra det snart. :P Efter lunchen ska jag gå ut och ta lite frisk luft. Tänk hörrni idag är det fredag! Påsklovet börjar idag! :D Hoppas inte jag är sjuk på påsklovet bara. =(


Bildbrist

Puss/L

15 april 2011 - godmorgon!

Jag vaknade nyss så nu sitter jag här i soffan och äter frulle. Tänkte titta lite på tv men tv-jäveln går inte att sätta på typ!? Försöker få tag på pappa och se om han kan hjälpa mig. ;* Aja ska nog sitta och droga earth lifter nu! Haha älskar det spelet! Ni hittar det på http://spelo.se :P Ha en bra dag! :)



Puss/L

sPoTiFy

Farfar stjutsade hem mig så nu ligger jag här hemma i sängen och lyssnar på musik på spotify. Rätt chill. Mamma håller på med middagen nu medans jag ligger här och latar mig. ;) Haha nä men då tar jag disken sen. Rättvist ska det vara! Jag känner mig mycket piggare nu. Stannar ändå hemma imorgon också. Vill ju bli helt frisk innan jag går till skolan igen. Nästa vecka är det lov också. Herregud vad tiden går fort! Snart är det påsk! Waaaaaaah! :D Älskar påsken! Då får man leta efter påskägg, äta god mat och ha det allmänt trevligt!



Puss/L


Dagens facelook



Idag kör jag bara med vaselin på läpparna. ;)
Dagens outfit kommer upp senare.

Puss/L

Glass i stora lass

Har varit ute på en runda med vovvarna nu. Blev sugen på glass igen så nu sitter jag här och har en skål med glass i knät. Snart blir det teve-time! Hoppas det finns några roliga program. :)



Gött!!!!!

puss/L

Länkbyte



Tyvärr blev den sne ;/ Men sak samma.. kolla! ;)

Puss/L

Hemma hos farmor & farfar

Japp nu är jag äntligen här! Det är bara jag, farfar och vovvarna hemma. Farmor kommer hem vid ett halv två för hon är på begravning nu. Ska vara inne lite på datan nu sen ska jag kolla om det finns något bra program på teven. :)



Sugen på glass :p

Puss/L

14 april 2011

Godmorgon gott folk. Jag vaknade prick nio, hehe. Har fortfarande hosta men den har blivit svagare. :S
Nu ska jag upp och äta frukost sen kommer farfar om typ en timme. Bloggar mera där. ;)



Det blev ingen bra bild när jag tittade upp i kameran
därför så tittar jag ner. ;)

Puss/L

Sveriges mästerkock snart :)

Haha japp! Jag har ätit middag men det var svårt för kan ju bara äta på ena sidan. Tanden är ju borttagen på den andra sidan. Men iaf sen åt jag kräm. Ringde farmor för att höra om morgondagen. Farfar hämtar mig någon gång vid halv elva typ. Sen åker vi hem till de och så får jag vara där så jag slipper vara ensam. :) Om en kvart ungefär blir det sveriges mästerkock! ^^ Har bara sätt ett avsnitt så ska försöka titta ikväll. :P Den här tjejen, http://persiiika.blogg.se ska också titta på det. ;D Ska ringa mime och kolla om hon har ett papper så kan jag plugga lite. ;)



Puss/L

bedövad i vänstra sidan av munnen

Jag och mamma kom hem vid ett ungefär. Jag fick bedövning (som ännu inte har släppt) sen så vickade de loss tanden. Det gick på mindre än en minut typ. Men det gick jättebra. Jag fick en noshörning,(tatuering tror jag det är?) för att jag var så duktig. :) Sedan gick jag och mamma till willy:s och handlade lite då fick jag klubbor av mamma. :P Fast jag har inte fått äta eller dricka på två timmar så har inte smakat de än. Men det var också för att jag var så duktig. :P Skönt att det är över nu iaf! Mamma ringde till sjukhuset idag och de sa att jag skulle vara hemma veckan ut. Det är väl lika bra det så jag blir frisk någon gång. Jag är lite trött så ska nog ta en lite tupplur. ^^ Nu vet ni att jag lever iaf! ;)



Jag just nu.. Inne på mammas mac så det blev en sån här bild.
Ingen normal för se helt störd ut med bedövningen. ^_^

Puss/L


Idag ska jag till tandläkaren fast jag är sjuk D:

Ja för det är så himla viktigt. Jag kommer typ inte orka. :( Mamma ska ringa till min lärare också och säga att jag inte kan komma på utvecklingssamtalet på torsdag. Att gå och simma blir inte heller av. Är trött på att vara sjuk. :( ♥
Gick iaf upp vid halv nio och åt frukost med mamma och pappa. Sen åkte pappa vid nio ungefär. Han kommer hem på söndag. Hoppas han har något kul med sig hem till mig sen, hehe. :P Mamma har sagt att hon är "sjuk" till jobbet så hon går med mig till tandläkaren och är sen hemma hela dagen med mig. :) Det är tur det!



Jag just nu.

Puss/L

Hostan blir alltid värre mot kvällen.

Ja usch. Idag har jag bara legat hemma i sängen och kollat på några program på webben. Projekt runway och 101 sätt att åka ur en gamshow. Ravioli i tomatsås blev min lunch och nyss drack jag kvällsro. Pappa kom hem idag för imorgon sticker han till Berlin. Där ska han träffa sina tyska vänner och spela golf. Just nu håller han på att packa men sen ska jag krama honom. Hatar verkligen när han är borta. Från det ena till det andra. Tack för era fina "krya på dig" kommentarer! De behövs verkligen. :) ♥ Imorn vid tolv ska jag ju då till tandläkaren. Det blir ingen skola imorgon men det här tandläkarbesöket behövs verkligen. Den riktiga tanden har vuxit snett så nu ska de ta bort mjölktanden imorgon och se om den riktiga tanden har någon chans att vända håll och växa uppåt. Ska dit den 16 maj också. En specialist kommer typ dit och vill kolla mina tänder. :S Aja det blir säkert bra.

Någon som tagit bort en mjölktand förut? Gör det ont? Hur mår man efter? :o




Shit vad jag blev sugen på cola nu. :P

Puss/L


Godmorgon alla friska!

För mig är det ju inte direkt godmorgon då. Snarare dålig morgon. Igårkväll hade jag det jättejobbigt med hostan och den har blivit "fastare" eller vad man ska säga. Men det är fortfarande tungt att andas. Imorgon ska jag till tandläkarn. Vet ärligt talat inte om jag pallar gå men det är väldigt viktigt. Sedan så ska hela klassen simma på torsdag och jag hade sätt framemot det så mycket. Stör mig skitmycket på min hosta! Vill inte vara sjuk! :(



Me right now.

Puss/L

Godnatt.

Jag mår inte bra. Skithosta. Ingen skola imorgon. Verkligen inte. Usch jag hatar det här. Bloggar från iphonen och lyssnar på musik. Men säger Godnatt nu! Puss/L

varning för barn

Hatar den här envisa hostan som inte vill försvinna! Har tagit hostmedicin men det hjälper ju inte! För att fördröja tiden har jag kollat på varning för barn på webben. Lite gladare blir man av det iaf. ;)

 

!! Barnförbjudet !! hahah ;')

Puss/L

 


det suger att vara sjuk.

Jaaaaaaaa!! Vem håller med mig?? Ligger här hemma i sängen och hostar. Värsta torr/ret hostan, skitjobbigt. Tänkte ju åka och köpa ett nattlinne på cubus efter skolan men nej då går jag och blir sjuk. Har ju hostat ett tag nu men det är värre nu. Hostan tar överhanden. :( Hur mår mina fina läsare? :)



Lekte lite med fotobooth ;)

Puss/L

bedtime

Dags att krypa i säng nu. Har haft en mysig söndag. Imorn blir det förmodligen forum
 efter skolan men vi får se. Sov så gott nu alla troll! ;) Natti natti!



random..

Puss/L


Åt nyss mat men känner mig ändå hungrig.

Konstigt va? Fast näe det är inte konstigt alls för köttet var sjukt segt. Man kunde typ inte tugga! Så åt därför inte mycket alls av det. Därför är jag hungrig, haha. ;) Ska nog ta te och mackor lite senare. Men först, backpacker! Ett spel jag älskade förut. Spelade det varenda dag typ förut och nu spelar jag det igen. :)



Det såg ju så himlans gott ut innan jag tog en tugga! :(

puss/L


Grilldags!

Snart ska det grillas här hemma som det står på rubriken. Årets första vårgrillning. Härligt. Så snart ska jag ut och hjälpa pappa. Men först ska jag berätta om min dag. Jag åkte till forum och gick och köpte filmen sen tittade jag in i kapphal och cubus. Provade lite kläder och blev helt kär i två klädesplagg! ♥

Inne på cubus hittade jag en maaaaaaaaaaaaaaaaassa fint. Men jag köpte inget. Vill inte slösa pengarna. ;)





Fina va?! Älskar de! Ska köpa (eller få ;)) de snart!

Puss/L


Nu drar jag!

Brillorna och skinnjackan är på så nu drar jag! Kanske blir någon mobil blogg men vi får se.
Vet inte när jag kommer hem heller. Då vill jag ju titta på filmen såklart. :)

Vad ska ni hitta på idag? ;)

Puss/L


Godmorgon

Eller, ja morgon är det ju inte direkt. Jag ska snart slänga i mig lunch sen blir det forum! Tänkte ju kolla på HSM 2 idag men vi hade inte den så måste åka och köpa den. Stannar nog där och kollar runt i lite butiker också. Måste även in på akademibokhandeln för att kolla efter ett nytt "skrivbordunderlägg". Så ser min dag ut!



måste ha <3

Puss/L


klockan är snart ett på natten! ;)

Vi åt efterrätt och pappa började kolla på en film som jag började kolla på så var tvungen att kolla klart på den innan vi satte på den andra. Wild child blev det. Inte som förväntat men den var bra. :) Ville kolla på hsm 2 för blev så otroligt sugen på den men mamma och pappa ville inte vara uppe mer och jag vill inte sitta själv.
Så det får bli imorgon istälett! Mamam och pappa ska iväg med brorsan så får vara lite själv. Ganska skönt.
Men hörni nu är det dags för bed time!



Puss/L


Sista inlägget för idag, tror jag? ;)

Ja det här blir sista inlägget för idag (tror jag) för vill mysa med familjen nu. Har ätit en underbart god middag bestående av lax, kokt potatis och dillsås. Sen blir det efterrätt men först FILM! :D



Puss/L


Klippt vår buske

Japp det är det jag har sysslat med. Kanske tjänar lite pengar? vem vet. Idag har vi bara haft en fixardag helt enkelt. Skönt kan man lugnt säga. Nu är det fint på tomten igen. ;) Snart ska jag och pappa börja med middagen. Lax, kokt potatis och dillsås blir det! Yummie! :) Det var jag som valde maten idag.




Puss/L

 


oj då

Haha jag frös lite så bäddade ner mig och sov typ två timmar eller nåt. Faktiskt riktigt skönt. Behövde det.

Nu ska jag klä på mig kläder ut oct och hoppa hopprep eller cykla. Beror på vad jag känner för. ;)

Bloggar mer när jag kommit in. hej svejs!


haha skön bild XD

Puss/L


Hej!

Pappa var med och tittade på baletten idag. :) Efter det åkte vi till Willy:s och handlade mat. Hem och fixa lunch, min och pappas goda köttfärssås med taglatelli! Så nu är man riktigt mätt! Vi ska (tredje försöket) kanske gå på bio idag. Hoppas det blir någon för är faktiskt sugen på det nu. Mer händer väl inte i mitt liv just nu.



Me in the kitchen! ^^

Puss/L


Tacos!



Det är tacos på bilden, hahaha :P
Snart ska jag gå. Ha en bra dag.

Puss/L


Godmorgon sötisar!

Vaknade halv tio, riktigt chill. Jag gick in till brorsan rum för att jag såg två lampor var tända.

Jag=J
Brorsan=B

J - Ska inte du gå till skolan idag?
B - Jo
J - Klockan är halv tio
B - Nej!

Haha alltså han får skylla sig själv. Idag är iaf provet! Nervös! Haha!

Jag insåg inte hur mycket klockan var igår så badade aldrig.
Men ska göra det snart. Måste hinna nu. Ni får ha det så bra.



random bild från igår :P

Ps. Glöm inte att önska mig lycka till! ;)

Puss/L


Ledigt imorn ;)

Imorn är det prov igen så inga lektioner. Ska snart ta ett bad tror jag. Är riktigt sugen på det. Dessutom måste jag liksom inte gå upp tidigt imorn. ;) Haha! Men det här blir sista inlägget för idag. :)

Godnatt!!!!!!!!!! :)



Puss/L


Blir sen som vanligt.

Jag är alltid det typ. Nu sitter jag iaf på bussen. Kanske kommer en kvart sent. Inte så farligt, eller? ;) haha men idag ska jag till tandläkaren så missar baletten. :( Men vad ska man göra? Bloggar halv fyra eller fyra. Puss/L

Jag är bäst

Jag gick vidare!!! Wohooooo!!! Är skitglad! Alla gick vidare. :)
Angående rubriken, haha jag driver. Jag är klart inte bäst.
Jag är bra men inte bäst. Nästan bäst. ;)
Måste sova nu, titta klockan!! Godnatt!!


Old..

Puss/L


Godlunch!

Idag är det den stora dagen! Provet är här! Jag är inte så jätte nervös men lite.
Kommer kanske något mobilinlägg men vill inte lova något. ;)
Snart blir det hellcats! Sen mera stretching!



Puss/L

äppelchips

Tja allihopa! Just nu sitter jag och kekar (haha) äppelchips! Torkade äpplen helt och hållet!
Skitgott verkligen! Imorn börjar jag kvart i tre. Ingen vanlig tid direkt. Men vi ska ju ha prov in till sjuan imorn så det är därför. har börjat titta på en sjukt bra serie, Hellcats! ♥

Ska snart rita lite bilder till min bok (svenska projekt) sen titta på hellcats. :)

Ska stretcha ikväll också. Klockan är snart halv åtta på kvällen men det tror
man inte när man ser hur ljust det är ute. Känns som att klockan är typ tre eller fyra. :P

Aja men nu ska jag sätta fart!! Vi hörs babes! <3



me on the way home ;)

Puss/L


Mot Andy's!

Jaaaaaa nu får jag leka av mig! Med Lova! Ska hämta upp henne snart med pappa sen blir det lek!!! :D



Outfit för en dag med LEK!

Puss/L


Godmorgon!

Sovit gott? jag har. Idag blir det kanske Andy's med Lova men får se om hon kan och vill. Hoppas det.

Skitroligt där! Värsta lekhuset! Me like! :D

Snart blir det bacon till frulle. :)

En stor fet klump nutella ligger nog i magen om någon stund också. ;)

Åt det för första gången igår och det är jättegott! Men man ska bara äta ren nutella inte på något

bröd eller macka. Om inte Lova kan/vill blir det att sitta hemma och rita bilder och skriva

till boken vi gör i skolan. Hade nästan gjort klart kapitel 7 när jag bara fastnade. Bestämde mig då för att skriva om hela skiten så nu ligger man efter med bilderna. Kapitlen också iof.

Svar till Linnea: Japp själv? :)

kan typ inte gå in på din blogg just nu så svarar här i inlägget ist. ;)



<333333

Puss/L


Mys med familjen

Hej alla! Saknat mig? Haha vet att det är några som läser bloggen iaf. ;) Igår kom pappa hem tio eller halv elva. Blev ledsen för trodde han skulle komma sju eller åtta. =(  Han har nämligen varit borta och jobbat i en vecka.
Så idag efter dansen hämtade han mig så åkte vi till butiken, GULBLÅ! Blev jätteglad! Så nu ligger ett par svarta och ett par benvita byxor i garderoben! Vidare till sickla och vidare och vidare. Haha vi åkte runt ett bra tag. Underbart att spendera dagen med min fina pappa. Vi behövde det, har saknat honom så otroligt mycket.
Kollat på EM pardans och filmen Cornelis. Toppen dagg verkligen!
Ikväll blir det mys med familjen! Ska gå ner nu och kolla om vi har den filmen jag vill se. :)



Snygga va? :)

Ps. Tänk att det bara är lördag! Trodde det var söndag tidigare på dagen..

Puss/L


Körv ä gött !!!

Haha sitter och käkar körv just nu. Ölkorv ofc. Så najjs.
Hur har er dag varit då? :)




Hahahahahhaahahahah <3

Puss/L


Min buss gick för några minuter sen..

Jag vaknade som jag skulle och drog mig i sängen en kvart kanske innan jag gick upp. Sen i typ tjugo minuter har jag panikångest för att jag inte kan välja kläder. Sen hittar jag nåt som passar. Då har jag en halvtimme kvar innan jag ska gå. Jag ville verkligen göra ett blogginlägg men klockan var mycket. Men jag ville verkligen! Alla planer gick åt pipan. Skit. Så min buss gick för 3-4 min. sen. Jag blir alltid sen.. varför?!
Mitt humör är inte på topp just nu som ni kanske förstår. Hörs senare.



Me today!



Äter detta nu.

Puss/L


RSS 2.0