Studentfest

Tjolahopp!

Nu är jag på studentfest mitt emot vårat hus. Fast jag gick hem nu lite snabbt för att det var
lite långtråkigt där borta. Men det tar liksom en sekund hem så.. ;)
Men ska sätta på mig en kofta och gå dit igen nu. Hoppas er dag varit lysande! :)


nu är jag här igen men bloggningen går igång på riktigt när sommarlovet börjar

Haha lång rubrik. ^^ Japp då var det dags för ett litet blogginlägg dårå. Har varit på teater, i forum, på tjejkväll, och massa annat. Men snart äre sommarlov och jag har massa rep och föreställningar innan dess. Första föreställningen är ikväll. Vi värmer typ upp vid fyra nånting och sen föreställning vid 18 sen vid nio är det applådtack. Och vi får inte gå ut på 3 timmar?! Asså snälla visst vi behöver inte springa omkring som galningar och göra illa oss men frisk luft måste vi ju få ta? Aja har med mig mycket mat nu, min FRIDA tidning och någon kanske tar med sig nåt spel? Det blir säkert bra.
Nu ska jag ta och äta lunch, duscha (om jag hinner) och lite annat. Have a nice time. ♥



Ny tubhalsduk från Vera Moda.

Godmorgon!

Vaknar upp till solsken idag, härligt! Men kommer det verkligen vara såhär fint väder hela dagen? Jag menar kolla på de senaste dagarna liksom.. ;) Sitter iaf och äter frukost nu, tänkte skriva ut rätt mycket texter.
Så har väl igentligen ingen tid att blogga men jag kan väl göra det medans jag har chansen! :P


Hali halå !

Jag hade gjort ett tidsinställt inlägg till er men allt bara f'ckade upp sig så det blev inget.
Men jag och "I" kom iaf hem till mime. Vi åt pizza, gungade och typ snackade rätt mycket. ;)
Idag slutade vi jättetidigt (klockan tre) så jag åkte till new yorker och köpte en klänning som
jag har velat haft rätt länge. Den är så fin. :) Imorn ska jag till forum med mime och "I" ! :D
Kul kul! Men nu ska jag nog avrunda det här inlägget.. puss! ♥










Carola, plugg och choklad

Sitter och pluggar järnet till Carola. Har aldrig lyssnat på Carola så mycket direkt
men hon är ju riktigt bra ju! :) Klockan är inte så jättemycket så det är skönt. Jag ska
göra minst en text till. Sitter även och käkar den nya chokladen med smak av
blåbär, skitgod! ♥ Aja det här blir sista inlägget för idag.
Hoppas er dag var lika bra som min! ;) Godnatt!




Älskar den här låten. Den stämmer in precis.

hejsan svejsan

Har nu kommit hem från skolan, gick till dansservice med mime och handlade
hårnålar och sen gick vi runt i lite konstiga butiker. Jag ska försöka börja med att
uppdatera minst en gång per dag den här veckan. Observera att jag bara gör ett försök.
Detta p.g.a att jag har så jäklans mycket plugg. Sen är det ju inte långt kvar innan det
är sommarlov! Gash vad skönt!


en till


En bild till



det här var den enda som var fin av hoppbilderna ;)

bilder






några bilder iaf ;)

pluggar

Tjenare!

Jag sitter och pluggar, väldigt oväntat. Men nu tog jag en liten pause sen blir det "att ta i med hårdhandskarna" som gäller. ;) Mamma är iväg och handlar nu så hon får hjälpa mig sen. :) Annars då, jag har ätit makaroner med falukorv (nomnom) sen sovit lite och nu sitter jag och pluggar. Duscha håret har jag gjort också. Men nu är nog min pause slut snart, heehee. Have a nice time. puss.



Sitting on the wrong side of the bus.

Idag har vi haft balett och rep men nu ska jag hem och äta en stor lunch. Jag är så attans hungrig! Det som är kvar av helgen ska jag sova, vila, äta, plugga och umgås med mammis. Ha det bra. :)

hemma hos Elin pelin

Jag vet att det har varit världens bästa uppdatering. Har inte träffat mamma så mycket den här veckan men i helgen är det bara fokus på att vara hemma. Har balett och genrep imorn dårå. Önska mig lycka till. Snart är det sommarlov också, wow det är nära. Men jag meddelar när bloggningen kommer igång som vanligt igen. ;)
Ska sova nu, godnatt! ♥

Hemma hos Eva

Vi slutade ju så tidigt så jag, Elin pelin och "I" åkte hem till Eva. :)
Drar hem med Elin pelin vid sju typ. ;) Har läxa så kommer nog inte hinna blogga! ;)

Sitter på tunnelbanan med mamma

Japp ska ju till Huddinge sjukhus nu på morgonen. Har tråkigt, haha. Idag slutar vi kvart över två! Sjukt men skönt. :) uppdaterar senare.

Sitter på tunnelbanan med mamma

Japp ska ju till Huddinge sjukhus nu på morgonen. Har tråkigt, haha. Idag slutar vi kvart över två! Sjukt men skönt. :) uppdaterar senare.

mexicanskt pitabröd

Det blev min middag det! Riktigt gott faktiskt! Som tacos fast med pitabröd istälett för tortilla. ;)
Imorgon ska jag till huddinge sjukhus för att kolla ryggen. Måste upp tidigt. Så godnatt!



nytt





/blus - nümph/jeans - coola anna/


Idag hade vi ingen musik så jag, "I" och Elin pelin traskade iväg till min gudfar. Vi var inte
där en så lång stund men det var trevligt. :) I helgen var jag hos min faster och hon
hade tagit fram kläder hon inte ville ha så jag fick en massa! Är superglad! :)
Fick då den här blusen och jeansen. Tänkte köpa nya kritvita jeans men nu behöver jag inte det! ♥

tandläkarn

Japp jag har tid klockan tio så fick lite sovmorgon. ^^ Fast nu har jag bråttom som vanligt.
Måste hinna med bussen. Aja puss sålänge.


hej igen

Jag äger på att uppdatera jag vet! ;) Haha! Nä men det har varit mycket på sistone kan man lugnt säga. Coolt att Sverige låg etta så länge och sen kom trea i eurovision song contest! Tänk om vi hade vunnit! :P Haha men alltså hallå?? Sverige röstade på Bosnia & Herzegovina! Den var ju så sketadålig! Aja min heg har varit bra hur har er varit? :)



gammal bild

upptagen chey

omg har aldrig andvänt ordet "chey" någon gång, haha. ;) Men som det står i rubriken har jag varit upptagen. Haft läkarkoll, utvecklingssamtal, moster kom upp från småland(et) ! Mådde illa på balettlektionen så la mig ner och det var sådär så gick hem. Jag har ätit lite mackor och sådär så det känns bättre nu. :) Är ute hos faster på middag. Jag,kim,pappa,sanna(faster),tim (kusin) och hans kompis maria är här ute. Treffligt värre! Vi ska grilla här med de. Imorgon är det sista slutprovet! Gaah! Men det kommer nog gå bra ska vi se. ;) Men skulle bara uppdatera er lite! Hejdå!


F'cking getingbo utanför brorsans fönster! Fy f'an!

Ja usch de kommer längre och längre in.. snart är de inne på vinden om de inte är det redan. Vi måste riva det där äckliga getingboet imorgon senast!! Pappa kommer hem då så han får göra det. Blä. Hoppas de försvinner fort sen!
Haha intressant inlägg men var bara tvungen att skriva om det här! Är fett rädd för getingar!!!!


fast denna var rätt söt :P Aja men godnatt!

Inga läsare?

Haha nej jag har typ inte det. :P Idag var det sjukt varmt i balettsalen jag höll på att svimma! Snart blir det middag och sen städning av rummet. Fast får hjälp av mamma hihi. :) Har gjort lite skolarbete och mer ska det bli! Jätteroligt jag vet.. ;) Imorgon kommer moster Malin upp från jönkan! Ska bli så kul! Hon och mamma och min andra moster ska nämligen på spa på fredag. På lördag är slutprovet, nervööös... haha nja kanske lite men kommer nog bli det precis innan provet. ;) Aja jag babblar på som en babblare nu så ska sluta.. men.. vi hörs!! ;D



Här sitter alla med sina goda glassar och svalkar sig


lång rast

Tjulull! ;) Idag hade vi en låååång rast på två timmar och 40 min (!) så vi lekte burken och vinken. Sen blev vi så trötta och det var ju även sjukt varmt så vi tog varsin glass. Efter baletten stannade jag i balettsalen med Eva och stretchade och övade på att hjula. Vi hade nämligen läkarundersökning (som jag berättade om igår) klockan sju så vi hann inte åka hem. Men det var skönt och det behövdes. Så det leder till att jag är hemma nu. Sent jag vet och snart är det sovdags. Men aja har saker som behöver fixas. Godnatt säger jag nu. Sov gott.


Natti natti

Har precis sjöljt av ansiktsmasken bestående av avocado från fejset. Duschat har jag också och nu funkar allt som vanligt igen. :) Skönt! Imorgon börjar baletten tio över tre (!) så slutar ganska sent, vid fem typ? :( Sen har jag även läkarundersökning inför provet på lördag. Vid sju typ så ska sitta i skolan och ruttna.. Aja några fler kommer säkert stanna kvar på skolan för de ska också på Lk. Men nu ska jag förbereda inför morgondagen och sen sova! Godnatt!


Testar

Det har varit strul med blogg.se 's hemsida och min blogg strular fortfarande. Har gjort som de har sagt men det funkar ändå inte. Jag måste försöka fixa det här nu. Hoppas det här inlägget publiceras nu ..

Good morning

Sitter förmodligen och äter frukost just nu. Ska typ gå om en kvart. Det här är tidsinställt bara så ni vet. Har franska nu på morgonen, ska bli kul. Men jag har inte så mycket att säga så vi hörs!



cool bild från lördagen :)

lyxmiddag

Bakad potatis med kräftstjärtsröra


Jag har just avnjutit en lyxmiddag bestående av bakad potatis och kräftstjärtsröra. Sjukt gott verkligen. Det blev lite sent för potatisarna tog tid att bli klara men som man brukar säga, "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge". Det stämmer faktiskt riktigt bra. ^^ Den här helgen har varit underbar, att vara med sina vänner och familj är det bästa som finns! Så nu till presenterna mime fick. Av "I" fick hon ett flät-hårband och söta brev i en söt låda + våran egna svenska prima donna Anneli Alhanko's! autograf Å skulle också velat ha en. =( Men man kan ju inte ta till hur många som helst. ;) Av Molly fick hon ett lila nagellack och två läppstift. Av Hilda en jättefin magtröja (på morgonen) och av mig ett rosa nattlinne/tunika/klänning & en kopp där det står I "love" shopping på. Alltså ett hjärta för ordet love, hoppas ni fattar vad jag menar..? ;)

Imorgon är det skola igen och vad säger vi om det? Blääää! haha nej men måndagar suger verkligen. Då vill man liksom att det fortfarande ska vara helg. Hehe. Men aja skola är skola och man är tvungen att gå. Dagen börjar med språk och slutar med balett. Kommer väl hem vid 6 typ? Något sånt iaf. Godnatt och sov gott.









Grym kväll med fyra coola tjejer

Nu är jag hemma, stack från mime vid två typ. Gårkvällen var sjukt mysig! Jag och "I" (vill inte att man skriver namnet så respekterar) kom dit vid fem typ då var Hilda och Helené (deras mamma) där. Mime var med Molly och hyrde film som vi kollade på. Hon trodde att bara Molly,Hilda och Mime skulle kolla på film men icke sa nicke. ;)
Men vi hade lagt kuddarna i soffan och då blev det lite fail för hon såg "I's" kudde och sen gick hon in i sitt rum så såg hon min kjol.. men lite överaskad blev hon. :D Vi spelade spel, åt thaimat, sjöng singstar, var ute, kollade på film, busringde och åt tårta! Massor han vi med! Sen sov Molly och Hilda i Julias rum och jag med mime i Hilda och Hermines rum med Isabelle i sängen under mimes. Somnade runt halv två-två och vaknade vid tio-halv elva. Åt frukost och spelade ett annat spel sen skulle "I" hem. Mime städade och fixade lite sen gick vi ut. Jag åkte som sagt hem vid två för de skulle äta lunch halv tre på någon resturang. Jag kan bara säga att vi hade en awsome kväll! ♥



Det glada födelsedagsbarnet med ett vackert smajl! :) ♥

Överaskningsparty!!!

Inställt


Nu är jag hemma hos mime med isabelle, molly, hilda, hermine (såklart) och alma (hildas kompis). Vi har övveraskat hermine på hennes födelsedag! Så himla roligt! Vet inte vad vi gör i detta ögonblick men säkert något kul. :) ♥


Grattis! <3

Idag fyller världens bästa Hermine år! Tonåring blir hon idag, haha. Vi hade balett på morgonen sen stack jag hem, ska snart åka iväg och göra en sak. Blir inte så mycket uppdatering idag, ja jag sa att det skulle bli bättre men kom på saken jag ska göra.. men ni får ha en toppen lördag!! Puss!! ♥



Älskar dig snygging! ;)

Ready to write!

Allt är löst nu, skönt. Åkte till forum med mamma efter skolan och kollade på lite skor och handlade mat. Imorgon är det balett som vanligt på morgonen men den håller på lite kortare än vanligt, tror jag. Aja det får vänta och se. Åt en super sen middag igår, kycklingwraps. Första gången jag åt det faktiskt och vi orkade inte laga i ordning mat idag så vi tog samma idag igen, hehe. Men det var gott det var det. Ska nog kolla på nån film nu, brorsan vill kolla på någon action rulle, hmmm vi får se vad det blir! Kommer nog inte uppdatera mer idag men imorgon kör jag som vanligt!
Back on track så att säga. Men vi hörs imorgon vid lunch tror jag det blir, så ha en fin fredagskväll! Puss! ♥





Hej folket.

Om typ en timme har vi balett. Det känns skitkul att sitta här och hänga ENSAM! Jag har haft en so bad vecka och allt är bara skit, där av den dåliga uppdateringen. Börjar blogga igen när allt är bra (om det bli bra någon gång..) eller om jag vill. Ha det så bra så länge.

Godnatt!

Gjorde nyss ett failat maj-skämt till pappa, haha! Vi ska äta varma mackor och kolla på Harry Potter och dödsrelikerna. Najs. Hoppas jag inte får mardrömmer bara. D:



Godnatt säger jag nu med en bild från valborg!

Alecs golf

Har just kommit hem från någon timme på Alecs golf (ja det stavas så) ute på Tyresö. Det var kul, jag var faktiskt ganska bra, även fast det var längesen. :) Testade en golfklubba ur ett "golf set" och den var bra så fick hela setet av pappa! Men nu när jag kom hem och ville kolla på de så var det fel håll! J'vla klantskallar i butiken! Jag ska försöka åka dit med farmor eller farfar imorgon och byta till rätt håll! Sånt där blir man så förbannad på..
Aja tillbaka till dagen, vi svängde förbi forum och köpte två filmer, kläder mm. Nu är pappa och brorsan där igen för de ska byta vårt wii mot ett nintendo "kinnect" (stavas det så?). Kul kul. Har aldrig spelat det men ska bli kul. Vi spelar ju ändå aldrig på vårt wii så vad är meningen med att ha det då? ;)






1 MAJ (!) 2011

Godmorgon! Har ätit blåbärspannkakor med jordgubbs-smoothie till frukost, nomnom! ^^ Idag är det första maj!! Tänk snart är det sommarlov!! Ahhh!! Idag snart ska vi till ranchen och slå lite golfbollar, var längesen det. ;) Men vi hörs när jag kommit hem! Have a great day! :D



Puss!

RSS 2.0