Ingen mer bloggning ikväll

Har surfat runt lite på datan nu. Börjar bli hungrig så ska ta lite gröt och te. :)
Sov gott alla söta! Godnatt!
Gillar den här bilden. ♥
Puss/L

Hej hopp!

Moster hämtade mig sen åkte vi hem. Kom hit vid tio i tolv ungefär. Det tog ca fyra och en halvtimme att komma ner hit. ;)  Tyvärr tror jag inte att jag kan ladda upp bilder..men ska försöka..för er skull! :)
Vi har precis ätit middag. Fast jag åt ingenting för tyckte inte om maten. Illa illa. Så när jag börjar bli hungrig så tar jag nog och gör gröt. Men nu är jag på deras data. Och jag kanske får låna den lite sådär ibland. Men jag har ju sagt att det blir dålig uppdatering nu när jag är här nere. Ska nog dra till "stan" och shoppa lite imorn med moster. Har fått fickpengar av mamma och pappa så det är najjs! Men aja nu ska jag väl kolla lite bloggar sen logga ut. Barnen har inte gått och lagt sig än så ska vara lite med de och kanske natta. Vi får se. Jag kanske gör ett-två inlägg till idag. Hoppas er dag har varit bra som min. ♥
Älskar den här bilden! Haha! :D
Puss/L

Me in a yellow dress



Facet blev helt fucked up då men men.. Fick den här gula mysdressen av
mamma och pappa i helgen and I love it! ♥

Ps. Är med i veckans blogg hos Tuva! http://tuvsken.blogg.se

och Alva http://awawa.blogg.se ;)

Puss/L


Yes nu funkar det!

Ja jag har startat om min data och gjort typ allt. Men så var det en som gick fram till busschaufören och sa att hon inte kunde ansluta sig till buss-nätet. Så han startade om det och nu funkar det! Äntligen! Bussen kommer fram 11:45 som beräknat. Gud vad jag längtar nu!! :) Några minuter innan jag startade om min data så tog jag två bilder. En flummig och en vanlig. Haha. Hos moster så tror jag inte min data kommer funka. Eller jo min data funkar ju men jag menar internet. Så det blir väl några mobil-bloggningar. Fast om jag har tur kanske jag får låna deras data! ^^  Kommer väl göra ett-två inlägg till tror jag. ;)




heheheheh<3

Puss/L


På bussen :)

Hej allihopa! Nu sitter jag på bussen och bloggar från iphonen. Jag har med min data men det går typ inte att koppla upp sig. :( men jag ska försöka igen lite senare. Ska sova lite nu för somnade sent igår så har inte sovit så mycket. Puss/L

Nu drar jag!

Godmorgon gott folk! Om några minuter är det dags för mig att gå.
Vi hörs igen vid halv åtta ungefär! Hejdå! ;)


Min packning!



Puss/L


Natti!

Hej svejs! Nu  ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorn nämligen. Men jag kommer ta med datan för annars kommer jag ha skittråkigt på bussen. Men vill sova lite innan jag ska upp så ska sussa nu.

Lite småfix att göra bara. Mamma fixade naglarna på mig idag!! Jag tycker de blev snygga :)

På lov får man ju göra lite vad man vill med naglarna men inte i skolan p.g.a baletten. Men det säger säg väl själv? Tycker ni det är snyggt med starka färger tillsammans med de ljusa nyanserna?? Nej trodde väl inte det.
Sov gott så hörs vi tidigt imorn! Godnatt!





Vad tycks? :)

Puss/L


Packat & klart!

Nu har jag packat alla mina grejjor och det är spikat! Imorn drar jag till moster och kusinern! :D

Längtar redan!  Idag har jag städat mitt rum för jag blev inte riktigt klar igår. Ikväll blir det ungsbakad fläskfilé med potatisgratäng, pappas mat såklart!♥ Har hållt på kanske 2 timmar nu så kände mig väl förtjänt en pause. ;)


Haha jag i vår bungalow i Teneriffa ;D

Ps. Besök den här bloggen! http://persiiika.blogg.se

Puss/L


Teneriffa julen 2010!

Jag kollar på gamla bilder från Teneriffa! Vi var där julen 2010 och gud vad jag saknar det! Det var inte så jättevarmt med världens bästa väder men hotellet var mysigt och det fanns mycket att göra! Sen träffade vi massa underbara människor där! Saknar den tiden!! =( ♥





Saknar dig Ida!! <33333 Vi måste ses snart! ♥

Puss/L


Godmorgon!

Jag steg upp runt havl tio typ och gjorde iordning fruksot till hela familjen. Ha tittat på film med mamma och brorsan också, I think I love my whife ! Skitbra asso. ;) Idag ska jag packa inför imorn. Jag är frisk nu! Eller jag kommer nog bli helt frisk om några dagar. Men lite småförkyld är man ju ändå ibland. Så imorn blire småland!! Jippie!! :D  Eller..okejj pappa ska avgöra om jag får åka ikväll.. så jag ska inte ta ut seger i förskott men jag tror nog jag kommer åka. :D ♥   Saknar de så mycket där nere!



Banana split (utan glass) till fika efter frulle bullen. (y)

Puss/L


9e bilden: Någon i din släkt



Fina jempa! http://jempifers.blogg.se <3

Puss/L


Här är jag igen!

Haha efter mellon (melodifestivalen) satte vi på en film. Men jag mådde inte bra av den. Så nu sitter jag och mamma i köket och tittar på Mitt stora feta grekiska bröllop. Lite roligare kan man säga. Som ni ser så var det inte sista inlägget! Hehe! Kunde inte hålla mig borta från bloggen. ;)  Men ska umgås och vara social med mamma nu. Vi hörs imorn. Läget just nu är bra. Känner mig mer och mer frisk. :)



Puss/L


Melodifestivalen deltävling 4

Jag har fixat i mitt rum hela dagen. Nu tittar jag på melodifestivalen. :)  Hoppas det är bra låtar ikväll! De som varit är ju inte direkt jättebra. Men jag kommer inte uppdatera något mer ikväll bara så ni vet. ;)
Ha en bra kväll och njut! ♥



Puss/L


I am pretty

Lyssnar på den låten just nu. Har inte dammsugit än ska göra det snart. Men jag har plockat upp på golvet och nästan fixat mitt skrivbord och lådan bredvid. Så har ändå fått mycket gjort.
Som jag känner just nu är jag frisk. Okej kanske inte HELT frisk men NÄSTAN! :)

Nu ska jag kika in på några bloggar och kanske gå ner och ta nåt att dricka/äta.



En gullig liten sommaroutfit idag! :)
Tunikan kommer från lindex. Smyckena har jag ingen aning. Men
mixade ihop lite. :P (Jag har vaselin på läpparna om ni undrar) De
ser lite röda ut men annars är mina läppar skittorra så vaselin är ett måste!

Puss/L


Städar..

Japp det är det jag håller på med just nu. Mitt rum behöver verkligen städas det kanske också är därför jag är så snuvig. Bra jobbat. Men nu ska det ju fixas! ;D  Mamma och pappa stack iväg för att åka längskidor. Vill också mee! :(  Men vill hellre bli frisk tills veckan. ;)  Men nu kommer jag nog blogga. För har tråkigt! Melodifestivalen ikväll då! Jag är taggad!! <33 Fett flummig jag känner mig just nu asso..hehe.. :P

Men jag bloggar igen så fort jag kommer på något att blogga om!! =]

Hare bra sålänge da! ^^



Haha! En flumm bild!!!! Gammal dårå :<PP

Puss/L


Going the distance

Hej hopp! Lilla jag har kollat på film och lyckats få på mig kläder. Filmen vi kollade på heter Going the distance. Ganska kul film. Men inte någon toppen bra film direkt. ;) Mamma och pappa är och handlar. Men de är påväg hem nu. Min snuva blir bättre och bättre men sitter fortfarande kvar. Ska nog ta min hostmedicin nu också.  Jag kommer nog inte blogga mycket idag men blir nog lite inlägg skulle jag tippa på. Vill umgås med familjen och kyrera mig och så. Apropå film så kollade vi på  Legend of the guardians, the owls of Ga'hoole! Den var en familjefilm, jättebra! De goda regerar! ;D  Hehe se filmen så förstår ni nog vad jag menar! ;)
Nu ska jag gå ner och ta min hostmedicin! Jag vet jag skrev det för typ några sekunder sen men hostar ganska mycket och det är jobbigt så ska ta den nu. Mamma och pappa kom hem nu också. Måste kila!



My look today!

Puss/L


26e februari 2011

Godmorgon på er!



Jag vaknade runt åtta sen somnade jag om och vaknade för en liten stund sen. Exakt när jag vaknade var det första jag tänkte: JAG ÄR FRISK! För jag kände ingen snuva, men nu börjar den komma tillbaka. Skit också. Idag ska jag vila, sova, (försöka iaf) dricka te utan socker och mjölk. Äta grönsaker, sallad. Snyta mig tills hela hjärnan blir tom. Ja det är väl det.

Btw vill jag fråga er mina läsare om ni har något mer tips för att bli frisk? Få bort snuvan?

Som ni kanske märker blir det gamla bilder

och bilder på annat. Inga nytagna bilder på mig. Orsaken till det

är att jag ser hemsk ut. Eller vill ni se någon som har rinnande  ögon och näsa?

Puss/L

 

 


aaaaaaaaaaaaaaatjo!

Ja så låter det varannan minut här hemma. Stängde ner datan och tänkte sova men det är ju omöjligt.
 Vill bli frisk! Längtar efter pappa nu! Saknar honom! Ja jag vill mycket nu! Nej nu tänker jag inte ligga i sängen och snora. Gå upp och ta på mig morgonrocken är vad jag ska göra nu.



På julaftonsmorgon med min nya morgonrock. ♥

Puss/L


Hejsansvejsan!

Usch vad jag är snuvig!! Nu ligger jag till sängs och vilar iaf. Men sova går verkligen inte. Får snyta mig 24/7 och hålla på så hela tiden. Chattar med mimes syrra http://zeldaviola.blogg.se , hon är också sjuk. =(
Och så kollar man på fb så ser man att moster med kusinerna är sjuka. Måtte det inte vara magsjuka!! Då kan inte jag komma ner! Jag smittar iaf inte men är kanske lite snuvig. Hoppas de bara är förkylda. Har ju sätt framemot att träffa de! Nu måste jag verkligen hålla tummarna!



Det här är vad jag gör på dagen. Ligger i sängen med datan
och tar lite bilder på mig själv. Roligt liv man har va?

Puss/L


Varit på vårdcentralen

Hej på er. Jo nu har jag varit hos en läkare och hon sa att jag fått ett elakt virus som har orsakat en rejäl förkyldning. Sitter på donken nu. Blev det för vi var hungriga så tog varsin ceasarsallad. Ni fattar inte hur jävla tjock jag känner mig i huvudet just nu! Näsan rinner så jag blir galen och har säkert feber. Det skulle inte förvåna mig. Ska vila och sova när jag kommer hem så det blir låg uppdatering. Puss/L

Sockor

Idag vilade jag och sen åkte jag och mamma iväg på mötet. Mamma fick trycka i mig alvedon. Var helt sänkt innan vi åkte nämligen. Men det gick iaf bra. Skönt att det är avklarat. Sen mjukade även Pirjo upp mina tåskor. Så nu ska jag gå i de här hemma och mjuka upp de ännu mer. Har ju fått en ny sort än vad jag hade förut och sulan på de är jättehård!! Så vi får se om hon får ta tag i dem ordentligt efter lovet! ;)
Imorn ska mamma boka tid till mig hos läkaren. Vill veta vad jag har och om jag kan få en starkare medicin. Ikväll blir det att plugga. Tråkigt.




Mina älskade sockor. ♥

Puss/L



Pluggarn

Har pluggat svenska som en galning nu. Är snart klar med kapitlet. Men nu har jag Afrika djur och natur kvar. Måste sätta igång med det nu så jag inte behöver göra det på sportlovet.
Jag ska väl äta lunch snart. Det börjar bli dags för det.



Puss/L


Goodmorning sweeties

Vaknade väl för en 20 minuter sen. Låter som en kråka nu på morgonen. Det är definitivt inte min vanliga röst!!

Nu är det bara att ligga hemma och vila. Dock ska jag iväg på en viktig grejj i eftermiddag. Men sen blir det inget mer åka av för mig. Det jag måste hoppas på nu är att jag är frisk tills på sportlovet. Annars blir jag arg!

För det är verkligen inte ofta jag träffar min moster och mina kusiner (på mammas sida) för de kommer inte upp så ofta och jag har ju ingen möjlighet att åka ner. Men nu på ett lov blir det toppen. Nej då ska jag ligga hemma och vara sjuk. Nej nu ska jag tänka positivt. Jag ÄR bra tills på sportlovet. :)

Ska väl gå ner och äta frulle snart. Har inte gjort det än. Ha en bra dag!



hahhaha

Puss/L


Nu är man smart igen :)

Haha nu har jag gjort lite annat. Så nu är jag smart igen. :) Hehe. Men jag har spelat kort med mamma. Och tittat på Björn Gustavsson (asso en typ humor-show på dvd). Klockan är ganska mycket. Ska nog sova nu. Men jag har inte tagit min bisolvon ikväll. Icke bra men orkar verkligen inte gå ner igen. För nu ligger jag i sängen och tar det lungt. Tänk om jag kunde ha en sån tur att jag vaknade upp imorn frisk och kry.
Godnatt med er. Jag hoppas för all del att ni sover nu.


Puss/L


Jagärverkligentröttpåattvarahemma

Okej. Jag erkänner. Jag kan verkligen inte sluta skriva om hur jag mår! Gaah för det är jobbigt. Därför blir det inte så intressanta inlägg. Men jag ska försöka skärpa mig. Har tänkt gå till skolan på fredag.Iallafall i mina tankar. Hehe. Men vill verkligen. Fast det smsta är om jag går till skolan och inte är helt frisk. Då blir det inget kul på sportlovet. Så om du hör mig hosta? Dra!! Sitter och är typ rådeppig nu över att jag är hemma men det känns som att jag är frisk. Men det är jag inte. Intala dig det Linn! Du är inte frisk!

sry för att jag skriver så himlans ointressanta inlägg.

Det här inlägget är helt smashigt! Så nu slutar jag blogga! Hoppas
jag kan tänka till och komma tillbaka med något intressant. :P

Puss/L


Skype

Sitter och skypar med mime nu. Jag ruttnar på att sitta hemma och ha tråkigt! Vill till skolan! Där händer det iaf någonting. Men gud vad tråkigt för er att läsa om att jag hatar den hära skiten.. ;o Ska inte skriva mer om det men det är ju så svårt men aja.. Ska väl spela spel eller nåt med mamma och brorsan.

 



Gjorde i Puribooth, gullig va? :) ♥

Puss/L


Converse skor



Pappa har lovat att jag ska få ett par converse av honom. Men först hittade jag inga och nu är det ju vinter. men till våren lär jag hitta några i min smak. När jag kollar på den här bilden vill jag ha nästan alla! De är skitsnygga!

Puss/L


Vaniljsås?

Vi har kvar av äppelpajen sen igår. Men den blev lite torr. Så mamma vill göra vaniljsås till den för vi har inte färdiggjord. Håller på att leta recept nu. Det verkar som jag börjar friskna. :)  Men det går upp och ner hela tiden. Skitjobbigt. Har inte pluggat nåt idag. Men måste få tag på mime för att fråga en sak. Men de har balett nu. Får väl ringa henne senare. Har så tråkigt och då är det bara datan som är rolig.
 Nu ska jag hitta nåt intressant att blogga om. Ha det bra.



Jag lyckades få på mig
lite kläder idag!
Myskläder såklart.

Puss/L


kommer inte på någon rubrik.

Nu har jag vart ute i friska luften. Det var skönt men det blev en snabbis för klarar inte av så mycket. Inte mamma heller. Nu ska vi snart äta lunch. Har vilat ganska mycket idag. Hostan har blivit värre..och halsen..

Mamma anmälde mig sjuk t.o.m fredag! Nej! =(  Men blir inte bättre så blir ingen skola imorn. Jag har bokat in att jag ska ner till moster och kusinerna på sportlovet. Det måste bli av. Jag måste bli bättre.



Puss/L


OldBooth+

Lite roligt får man väl ändå

ha när man är hemma och är sjuk?










Jag har gjort de i iphone-appen OldBooth+.
Skitkul app!

Puss/L


kvällsro

Jag har snackat med mime och hennes lilla syrra i typ 20 minuter nu. Ska lägga på snart

för ska ta kvällsro med mamma och brorsan. Orkar inte blogga nå mer. Ska sova snart.



Skulle vara gott med detta nu! Men te är ju också gott!

aja kolla dessa söta tjejers bloggar!

http://zafie.blogg.se
&
http://zeldaviola.blogg.se

godnatt!

Puss/L


Tack Lollo!

Min design är ändrad!! Av snälla lollo! Tack så jättemycket! Visst blev en snygg? :D



Älskar dig Bisolvon <333


Ps. Länkningar till Lollo!

http://fotolouise.blogg.se

http://fotolouise.blogg.se

http://fotolouise.blogg.se

TACK!

Puss/L


Hembakad äppelpaj





Hembakad äppelpaj är så mumsigt! Det bakade ju jag och mamma idag. Mår
fortfarande piss. Har estämt mig för att vara hemma imorn också. Måste fan bli bättre.
Ska på ett möte/utvecklingsamtal på torsdag också. Det sköts upp förra gången så nu måste det gå igenom.
Skit och pannkaka på den här j'vla hostan nu asso! Hör du det hostj'vel?!

Puss/L


Till lollo







Ja typ de här var det :)

http://fotolouise.blogg.se

Puss/L


I ♥ Bisolvon

Jag älskar bisolvon! Hostar nästan ingenting nu. Eller jo. Fast med långa mellanrum. Som det känns nu håller det på att gå över och då kan jag gå imorn! Fast det är ju säkrast att jag stannar hemma imorn också. Hm riktigt eländigt. Vill inte ha den hära skiten. Men nu ligger jag iaf i sängen igen och ska plugga lite. Har bakat äppelpaj med mamma och typ vilat. Men orkar inte blogga mera.








This is the result! Happyface :D

Puss/L


8e bilden: En person som du saknar



Sofie <3 http://aboutsofie.blogg.se

Ps. Nu ska jag gå och ta ett glas vatten och stänga av datan.
För en liten stund iallafall.

Puss/L


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp



Hahhaa mime du är så söt på denna. Från femman. ♥

Puss/L


Hate to be sick

Japp, rubrik. Hostar som en gris så det bränner till i halsen. Det är fan inte roligt. Jag som tänkte lämna tåskorna till Pirjo så kunde hon mjuka upp de så kunde jag gå lite med de hemma så skulle det inte bli så jätte jobbigt med nya tåskor. Men kanske blir hemma imorn också. Käkar bisolvon. Ska ta det tre gånger idag. Hoppas innerligt att det blir bättre. Som "tur" är jag inte själv hemma. För mamma har ju gjort illa sin rygg så hon är hemma också. Men skönare det för det är verkligen inte rolit att vara hemma själv! Just nu ligger hon bredvid mig och sover. Har läst "huset" för henne. Så nu passar jag på att vara inne på datan lite. Ska göra skolarbete, Afrika djur & natur nu när jag är hemma. Det är en del av betinget. Om det och huset bli klart har jag inte så mycket kvar. ;)



Jag sista dagen på sportlovet 2010.

Puss/L


Dags att krypa till kojs!

Har pluggat nu. Fast det blev typ yttepytte för tog kvällsro (te) och sydde tåskorna med mamma. Men bloggar nog imorgon på morgonen om jag hinner. Nä nu måste jag sova. Godnatt.



Värst vad glad man är då :P
Ps. Här får du en länkning mime för att du tjatar så! ♥

http://zafie.blogg.se  <33

Puss/L


Sorry guys!

Har inte haft tid att blogga idag. började kvart i nio. Kom försent. Slutade halv fem och gick och köpte tåskoband som jag ska sy ikväll. Mamma har förhört mig, vi har ätit middag och så kollade jag på en film vi spelade in igår, hitch. Skitbra. Men så jag bloggar nu och blir nog bättre uppdatering imorgon. ;) Börjar halv tio då, skönt. Nu ska jag väl plugga. Har inte börjat på kaitel 7 än. Bråttom. Måste bli klart. Så lite andra anledningar kom upp nu. Har ett beting som jag verkligen måste bli klar med till sportlovet. Och det är ju nästa vecka. Skypar med mime nu. Men nu måste jag sätta fart att plugga. Hej svejs.





Jag idag! Den nya väskan fick jag
av papi i helgen.

Puss/L


Rekord!

Jag bloggar för att jag tycker det är kul och inte för att få massa läsare och kommentarer. Men det är rätt kul att jag ändå får ganska många läsare. :) Idag blev det rekord! Jag säger bara kul att ni läser min blogg! ♥

Tittade nyss på solsidan. Lika kul som vanligt, haha.

Jag ska ligga i sängen nio så nu har jag bråttom! Så godnatt med er alla!



Pappa gjorde slotsstek till middag idag med potatis och
inlagd gurka. Riktigt gott.



Sleep tigth!

Puss/L


Nu är jag hemma igen

Nu är jag nyklippt. Känns skönt. Men det var ju bara topparna som jag har sagt förut. Men det är inte lika slitet längre. Nu ska jag förbereda inför imorn och kolla på lite bloggar för att få ide till min nya bloggdesign. Lollo ska göra en åt mig. Snäll hon är. :)

Men måste hitta hennes blogg.. !!

Ska leta som en galning nu! Heheh!

Hade lite tråkigt när jag satt i frisörstolen..






Tom & Jerry !




Hahhahahahahahha <3

Puss/L


Farmor frisör

Hej! Nu sitter jag i frisörstolen hemma hos farmor och farfar. Jag har sån lyx att jag har en egen frisör! :) men nu ska jag bara klippa topparna för jag vill som sagt ha långt hår. Längtar tills blogg.se 's app kommer!!!! Puss/L

Långfärdsskridskor

Nu har vi åkt skridskor på sjön. Men inte vanliga skridskor som jag trodde. Utan långfärdsskridskor som pappa var busig och köpte till mig. Men det var iaf riktigt roligt! Fast lite svårt i början.

Men nu så har jag inte tid att blogga för jag och pappa ska iväg och handla.

Men här kommer ett par snabba bilder från idag.






Puss/L


Bara för att ha något att göra..

Tog den från min kusins kompis blogg :P

Linn (jag)
skriv ditt namn normalt: Linn
skriv ditt namn med ett finger: Linn
skriv ditt namn och blunda: Linn
skriv ditt namn med hakan: L.iknn
skriv ditt namn med armbågen: Linn
skriv ditt namn med näsan: OLi9jhnjhn

Ganska duktig ändå!!

Puss/L



Min bok äger!

Vaknade tio över nio idag. Satte mig upp och läste min underbara bok. Den äger verkligen. Fast nu är det kris i boken.. Lite skumt men den har varit bra hittils. :) Idag ska jag och pappa åka skridskor sen ska jag till farmor och klippa mig. Det blir bara topparna för vill spara till längre hår.
 Men nu håller jag på med att kolla på bilder från min gamla rosa mobil. Miss that time. ♥

Superpigg!^^^

Puss/L


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge



Hahah suddig men på mig och Alicia. Vi går juh i samma klass men umgås inte längre. ;)

Puss/L


Går ner nu

Jag går ner till familjen nu för att mysa med de. Det här blir nog sista inlägget men är inte säker.

Men om jag inte bloggar nå mer godnatt!!


Jag idag!




När bild på skorna.




Älskar de hära!!  Köpta på deichman - 499;-
Ganska längesen dock.

Puss/L


5e bilden: En gammal bild på dig själv



Haha typ i trean eller nåt!! När jag hade lugg!! <33

Puss/L


Hejsan

Har kommit hem efter en lång eftermiddag i en liten lokal. Det var mysigt och trevligt. Fast jag tyckte en stund att det var boring. Men sen blev det kul igen. Hehe. Har tagit bilder. Lite random då men men.

Kollade på melodifestivalen. Tyckte Saade var klart bäst!

 



Min söta kusin!!





Jag -.-



Jempan <3



Jag :P heheheh



Jempan!! Hahahhaah!!

Puss/L


Now were leaving

Vi ska ju åka härifrån halv och jag är inte riktigt klar så måste

fixa det sista. Men aja det lir bloggning när jag kommer hem. Har kanske

lite roliga bilder med mig då. Får se. ;)

 <3

Puss/L


En mini shopaholic i mammas fotspår

Becky trodde det skulle bli enkelt att vara förälder, men Minnie verkar vara alltför mycket för både Luke och henne. Det blir kaos både på Harrods och Harvey Nichols och den lilla tvååringen är en mästare på att hitta lediga taxibilar och på att sno sin mammas handväskor. Dessutom är det ju alldels för lätt för småbarn att handla på nätet... För att pigga upp sig själv, familjen och sina vänner beslutar sig Becky för att ordna en glad övveraskningsfest. Utan att det får kosta något alls!

Boken är skriven av Sophie Kinsella. Texten är från baksidan av boken.
Skitbra bok! Jag är fast! ♥





Boken är på 393 sid.

Puss/L


Tråkigt

Jag har tråkigt det är därför alla bilder enligt listan kommer upp nu. :P

Men ska göra ett boktips för det va ganska längesen. Men aja nu ska jag göra det så blir nog många inlägg idag!


Puss/L


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv



Jag ville ha en tomte på julafton men jag fick bara
tomtemor och tomtehitler..

Puss/L


3e bilden: En bild på någon i din familj



Mamma i bakgrunden. ^^^

Puss/L


Fiskpinnar med mos

Kom nyss hem från lördags träningen. Pappa hämtade mig så åkte vi till forum. Nu är vi hemma igen. Om två timmar befinner jag mig i en lokal för att fira min faster! Hon fyllde år i Tisdags så nu har hon lite släktfika! :)

Har inte ätit lunch så pappa är nere i köket och fixar till mig. Jag borde väl hjälpa till men jag säger bara LATMASK :P Haha orkar vekrligen inte. Han har ju inte direkt tränat i två timmar!!
Men det blir iaf fiskpinnar med mos där av rubriken ↑
Pappa chackade längfärsskidor (ett paket med stavar, pjäxor, skidor) till Sanna.
Hon fyllde fyrtio så han tyckte hon borde ha det. Haha. Men de ligger i ett fodral och man vill ju att det ska vara inslaget så titta vad han gjorde. ^^



Haha han lindade in fodralet med allt i aluminiumplast!! Hehehe!!

Puss/L


Ligger i sängen

Vaknade nyss så ligger i sängen och har det skönt. Bloggar från iphonen just nu. Baletten börjar halv tio men jag har en sån tur att pappa skjutsar mig idag! :D min klocka är ställd på åtta så ska läsa lite. Puss/L

Kort

Det här inlägget blir kort så ni vet. För let's dance har redan börjat och jag ska kolla på det. Men idag fick jag nya teknik och tåskor. :)  Är jättenöjd verkligen! Tänkte sy de idag. Har redan förberett. Imorn har jag balett. Den börjar halv tio. Men pappa ska kanske skjutsa mig!! Hoppas!!  Hehe jag är lite lat :P
Men nu är det bråttom!!  Gaaaaaaah!!
Ingen mer uppdatering idag. Fredag ju och pappa har kommit hem för han har varit bortrest.
Men aja hoppas ni får en fin kväll!



Puss/L


Good morning people

Godmorgon! Jag vaknade halv åtta och har ätit en god frukost tillsammans med min mamma. Hon är hemma från jobbet för hon har halkat och gjort illa sin rygg. Stackars lilla mamma. Men skönt att tillbringa morgonen tillsammans. :) Har sovmorgon idag börjar juh 10!! <33 Så jävla najjs! Men ska gå om typ tio minuter eller nåt sånt. Har inte borstat tänderna så ska göra det. Men ha en fin dag! ♥



Me today!

Puss/L


Natti natti

Nu är jag inne på min data igen. Har chattat med moster, mala och karro på fb! Ruuhliht <3333
Hahaha äntligen ett inlägg i en annan kategori! :) (ett förut också)
Men ska sätta på te nu. Sov gott.

 Yummie.

Puss/L

 


Inne på mammas mac <3

Nu är jag inne på mammas mac och har typ tagit hundra bilder på Photo Booth!!
Haha men orkar såklart inte lägga upp de ;)
Men här kommer en gammal :P
Hahahahahahhaa!!!!!
Puss/L

dagen efter alla hjärtans dag







Mammas födelsedag! <3

Puss/L


2a bilden: En bild på dig själv.


Gammal men älskar bilden! ♥

Puss/L


Cha cha

Har varit hemma ett litet tag nu. Åt pannkisar till middag och nu har jag hjälpt mamma lite med datan. Om ett tag ropar hon på mig så ska jag få hålla på med hennes data på fotobooth<3 Haha!
Men dagen har väl varit bra. Som vanligt. Imorn ska jag nya tåskor och köpa nya teknikskor.
Jag kommer blogga mera jag lovar. Kategorierna har inte varit aktiva på länge så ska aktivera mig i de.
Men aja har inget mer att skriva just nu så hejdå!



Haha den är från igår. Mime ville prova ha en rosa mobil för hon har samma fast blå. Så vi fixade och trixade men det gick inget vidare med att byta mobiler (min gamla på bilden) haha!

Puss/L


Skolan

Jag ska skriv rent huset så passar på att blogga lite. Har varit dålig uppdatering den här veckan
men jag har laddat upp för den här veckan så. Men när jag kommer hem bloggar jag. Vi slutar kvart över fem idag. Jobbigt. Men aja nu måste jag jobba. Ha en bra dag!



Puss/L


Good night wonderful people

Har duschat och druckit kvällsro (te) nu så ska krypa till kojs! Har sovmorgon imorn :) Skönt!

Men aja här kommer en dagens outfit!



Puss/L


next stop "duschen"

Rubrik!?!?!?!? (konstig kan man lungt säga)

Nu är jag hemma igen från att jag följde mime till bussen. Känner mig inte så fräsch så

ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag ner och hjälpa mamma för hon halkade idag och har jätteont i ryggen. Så hon haltar sig fram. Stackars lilla mamma. :( ♥



Puss/L


Hello guys!

Mime är äntligen här. Hon har inte varit här på hundra år men idag slutade vi tidigt så då kom hon hem till mig. :) Men vi ska hitta på nåt de minutrarna som är kvar. Bloggar när jag följt henne till bussen och hem igen.
Hoppas er dag varit bra!



Mime ♥

Puss/L


Skooool

Är i skolan nu. Vår lektion börjar snart. Vi har religion och det är väl okej sen har vi geografi och mina saker om mitt land är hemma så jag kan inte redovisa idag.. Smart!! Puss/L

Bakning!

Jag stack från matbordet kvart i och ska ner igen prick. Jag och min fina mami ska

nämligen baka! Och idag blir det chokladbollar. ♥

Middagen var god och bestod av ris, löfbiff och mammas goda sås. (y)

Vi ska titta på en film om vi ens hittar någon. ;)

Haha men det var väl bara det jag ville säga.

Blir KANSKE ett inlägg till om ni har tur! :P

Puss/L


Nu bloggar jag

Hade ni en bra alla hjärtans dag igår? Jag hade. På morgonen hade som sagt mamma fixat frukost åt hela familjen och så fick jag och brorsan varsin bok och gelehjärte-ask. Sen på kvällen gjorde jag och brorsan middag till mamma. Sen fick hon en blombukett av mig. ♥ Så min alla hjärtans dag var toppen!
Och idag gick jag upp och gjorde frukost till min underbara mamma som fyller år idag! Grattis mamma älskar dig! Hon fick den där "hjort-tavlan" som jag visade i bloggen förut. Och av Kimpa en ljushållare. Helt incredible att han fixade nåt till mamma! Han om något är inte den som brukar fixa nåt sånt nämligen.
Men nu är det mat. Bloggar sen om jag har tid för vill umgås med mamma. ♥


 blev sne men orkade inte rotera den.

Puss/L


Glad alla ♥ dag!!

Hej jag har haft fullt upp så har inte kunnat blogga förens nu. Jag gick till hemköp med mime efter skolan och vi köpte blommor till våra mammor på alla hjärtans dag! <3 Så jag kom hem ca havl 6. Så lagade jag och brorsan mat och satte blommorna i vas. Dukade och gjorde fint. Sen kom mamma hem från sitt möte och vi åt en god middag tsm. Ja sen har jag tittat på spårlöst. Började nästan gråta asso. Glädje tårar då då. :)

Men imorn fyller mammsen år!! Så ska gå upp nån gång och göra frulle!! Ni vet den där renen jag gjorde för inte så längesen? aja den är iaf klar nu så den ska mamma få imorn.

Men nu har jag inte tid att blogga. Måste sova. Godnatt.



Mamma gjorde frukost imorse och hade dekorerat fint
med geléhjärtan. ♥



Fick den här boken av mamma och pappa
imorse i alla hjärtans dag present! :-)



hihiihihihi <333



Blommorna!! Fina va! ♥

(jag täckte för köket bara för att min kompis har inte varit här hos mig och sätt det än, hihi)

Puss/L


I skolan

Nu sitter jag med mime i omklädningsrummet. Hon skulle kolla om hon hade sina tåskor i skåpet men icke sa nicke så vi får gå hem sen och hämta de. Men vi börjar snart. Så hej då. Puss/L

Less på rubriker.

Skypade nyss med mime. Längesen vi gjorde det. ♥
Mamma och pappa har inte kommit hem än för de har varit borta sen så ska de typ handla på vägen så jag och brorsan min är själva hemma. :(  Hatar att vara det! Så nu efter detta inlägg ska jag ringa de igen och fråga var de är. Det här lir sista inlägget för idag. Har ändå gjort åtta nu så..heheh.. <3
Kommer nog bli mindre bloggning i veckan. Men nu har jag laddat upp för er så ni har att läsa! ^^
Börjar kvart i nio imorn. Snark. Vill börja 10/halv elva varje dag den här veckan känns det som. -.-
Men shit nu blev detta inlägg lite långt.. aja godnatt.



Så fin.

Puss/L


TEEN MOM: CHECK UPP

Japp, kollar på det nu. Men ni har sett att jag har skaffat en "bild lista" hehe bara fö att jag har tråkigt och då har jag ju "något att blogga om" eller snarare lägga upp bild på. men.... palla blogga!! Fast nu är det paus menpallar änd inte.. hahah!! Aja hej då!:_: Haha smilys <3



Puss/L


1a bilden: Någon du umgås vädligt mycket med.



Hermine ♥
Puss/L

Wiered? ^^

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snäll.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Ska käka middag nu!

Puss/L


Bildbomb












Puss/L


Hej bloggen!

Gästerna kom vid halv två typ. Vi fikade och spelade buzz (vi barn) och sen gick vi ut också. Blev lite rastlös så är uppe i mitt rum och bloggar nu. :)

Men de ska snart gå. Aja har inte så mycket att blogga om. Blir nog bloggsugen senare! ;)



Tacopajen från i lördags



sallad!



Haha min Fanta <3



Det var det!

Puss/L


fruit shoot

Jag kom hem halv ett typ. Så har jag städat och ja typ packat upp. Men gästerna har inte kommit än. Fast nu ringde mamma de och de promenerar hit. De bor nämligen ganska nära. Fast jag hade nog inte pallat göra det. Hahah. Men då kan jag ju passa på att blogga! ;D Sitter och dricker en konstig Fruit shoot, fick den av pappa igår för tänkte prova den och den är faktiskt riktigt god. Jag har jättemånga bilder på Dante men här får ni tre st. till att börja med. :)   Han är üüüüüüübersööööööt!!!! ♥♥



Jag och Dante<3 (jag ser helkonstig ut men aja)



 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw <33333

Puss/L


hello

Vi vaknade runt nio och gick upp en kvart senare. Var nyss ute med Dante och han är typ lös i magen stackarn. Jag ska gå snart när Karro går. Men bloggar kanske när jag kommer hem för ska ha gäster så vet inte om jag hinner. Ska nämligen städa mitt rum och så. De kommer vid ett så blir väl bloggning vid tre typ om jag inte hinner innan. Är törstig så ska ta nåt att dricka. Men aja pallar inte blogga nu. Hörs sen.
gammal ♥
Puss/L

Nu är det dags att sova

Karro vaknade typ 6.00 imorse så hon är skittrött och jag jättepigg. Ingen bra kombination! Haha! Men tänkte bara säga godnatt så Godnatt :)
<3
Puss/L

PAALLAA

Pallar inte med dessa jädrans rubriker!!!!!!!
Man vet ju inte vad de ska heta !! men aja..
Här kommer två störda bilder på mig och mina kära vän <3
hihihihihihihih <3
Puss/L

Finally!

Haha efter lite tjat fick jag låna datan! Vi har kollat på meloskitfestivalen! Haha skojja! Den här gången gick min favorit vidare till globen. ♥ Sanna Nielsen! Brolle var också bra. ;)
Dante är typ galen! Eller han var det förut iaf. Nu går han omkring i köket.. Haha Vi ska väl hitta på nåt Karro och jag! Är rastlös!! Haha men bilder på Daaaaanteeeeeeee kommer imorn<33 Han är så söt den lilla korven! Hihihih <3
Men detta blev ett flumm inlägg :PP   Hahaha!!! Kommer vara seriös imorn! Hoppas vi iaf! Hahah!
Men här kommer en bild på lilla mig!
Ha de gött!!!!!
Puss/L

Hemma hos Karro

Jag kom hit vid sju ungefär och nu har vi ätit middag, det blev tacos. :) Nu tittar vi på melodifestivalen. Det är roligare personer den här gången så hoppas det är bättre ikväll! Karro e inne på sin Mac och jag på iphonen. Orättvist! Haha! Men om jag frågar hoppas jag på att få låna den lite. Kommer inte vara bra uppdatering som ni kanske förstår. Aja ha en fin kväll! Puss/L

They have arrived

Jag mår lite bättre nu, har druckit några glas vatten. Ikväll ska jag till Karro och sova över. Så måste vara frisk tills dess. Men nu har de kommit så måste ner och hälsa! Vi ska äta mammas goda tacopaj!

Aja måste dra nu!
Här kommer två bilder på min look idag.







Puss/L


Mår illa

Igår på akron (akrobatik om ni vet vad det är) började jag må illa sen gick det över lite. Men när jag vaknade idag så måddee jag illa igen. Stannar hemma från baletten idag och vilar ut. Vid ett kommer mommo o moffa & moster hit på lunch! Hoppas jag mår bättre tills dess! :( ska gå upp och ta några glas vatten. Det brukar hjälpa. Puss/L

Lets dance

Jag har ätit en god middag och kollat på lets dance nu. Sista paret dansade nyss. Jättevackert tycker jag. Undrar hur vädret är imorgon. Men det får vi se då. Ikväll ska jag baka med mamma och typ kolla på nån film. Får se vilken det blir. Vad hittar ni på en kväll som denna?



Visst blev den fin? :)

Särhär ser lilla jag ut idag!

Puss/L


Damn!

Jag satt och väntade i en jävla halvtimme på busshelvetet! Nu är jag iaf på väg hem så det är skönt men jag lär väl vara hemma halv tjugo i åtta. Man får tänka positivt! Jag missar inte Lets dance iaf! ;) bloggar nog inte när jag kommer hem för det är ju så sent. Men kanske ett litet inlägg och massa imorn!! Puss/L

Yes!

Pappa ringde mig för några minuter sen och sa att bussarna har rullat igång! Yes!

Jag sitter i morgonrocken så ska ta på mig kläder och ta första bästa buss! Äntligen!

Åt en skitgod frukost haha!

 Mums!




Två bilder från vårt köksfönster.
Jag måste säga att det är inte det roligaste vädret att gå till bussen i!
Men bara jag kommer till skolan så :)

Puss/L


frukost - time

Jag har legat i sängen i snart 45 minuter nu. Har inte ätit frukost så måste gå upp och göra det. Alla kompisar som går i skolan 5 min. från mig är typ jätteglada för att busstrafiken är inställd. Men det är verkligen inte jag.

Nu kurrar min mage! Frukost! Frukost! Haha! Frukosten väntar.. XD

Puss/L  (no picture)


Vilket jävla väder!

Igår var det snöstorm visst. Men så snöade det inatt också så det är skitmycket snö och plogbilarna har inte varit ute. Här där jag bor är alla bussar inställda p.g.a halka. Så undrar om jag kommer till skolan idag? Jag kommer nog komma till skolan men kommer typ bli till dansen! =(  Jag som såg framemot idag! Fredagar älskar jag! För då har vi vår mentor ALLA lektioner! <3  Men verkar som att jag missar det.. ;(

Men vad ska man göra då? UT MED ER OCH PLOGA JÄKLA PLOGBILAR!!!!

För om de plogar så kommer säkert busstrafiken sätta igång igen.

Jag går upp vid åtta ungefär sen får jag ju sätta mig och plugga. Fast problemet är nog att jag inte har något att plugga! Jo franskan! Och landet, jag hade visst läxor.. ;P Men jag kommer nog blogga för vad annars ska man göra? Fan vad jag blir arg asso. Hoppas det blir bättre för er. ♥



Tänk vad härligt det skulle vara om man hade en ansiktmask hemma
som man kunde sätta på och ha lite mysigt. Men nej det har vi inte.

Puss/L


Sweet dreams

Jag ska nog krypa till kojs snart. Visst jag har sovmorgon men pigg vill man väl ändå vara?

 Fin bild va! Inte jag som tagit den ;)

Godnatt!

Puss/L


^^

Här är "verktygen" jag andvände
när jag fixade mina naglar ikväll!


Piccs



Fiiiiinaste ♥



Jag och halva mime hahah!



Cherry<3

Puss/L


Hello guys!

Dagen har tillbringats med bästa mime! Haft modern sen dans sen impro och såklart skola. Har rättat kapitel 6 med vår lärare och börjat skriva rent på datan. Hon berättade också om kapitel 7 idag. Imorn har jag lite längre sovmorgon än vanligt så kan stanna uppe lite senare. ;) Har fixat mina naglar men orkar inte ta bild på de just nu. Men imorn får ni se. De är inte så speciella men har haft helt neutrala typ aslänge så kände för att fixa de.
Ska snart välja kläder till imorn och så tror jag att jag tar en dushc också. Gjorde det senast i Måndags eller Tisdags så det behövs. Blir nog några inlägg idag. Berätta snälla ni vad jag kan förbättra på min blogg?



Jag idag!  Skjortan, brorsans gamla.

Puss/L


Snöstorm!

Jag sitter på bussen på väg hem nu. Men vilken jäkla snöstorm det är ute! När jag kommit hem får ni två ruggiga bilder! Haha! Hur har dagen varit? Puss/L

Sista inlägget



Det blev ganska många inlägg idag inte sant? Jag har iaf vilat ut mig och nu mår jag toppen!

Så imorn väntar skolan. Klockan är snart nio. Nu måste jag skynda mig.

Börjar åtta imorn. Jobbigt. Haha vilket nedstämt inlägg detta blev. Men godnatt.

Puss/L


Plugg

Sitter och pluggar geo nu. Eller jag ska snart börja har inte gjort någonting. Har liksom inte hunnit. Men nu måste jag verkligen skynda mig. Vi skulle egentligen haft redovisning idag några hann nog ha det. Hoppas inte alla bara.

 



Puss/L


Jaden Smith in my ♥



 

Jaden Smith är så snygg, cool och söt!
Justin bieber kom med på sista bilden.. Men den var cool i svartvit!

Vem mer gillar den här hetingen? ♥

Btw så fixade jag till designen lite ;)

Puss/L


Hur kär får man bli?

Det var längesen jag hade boktips håller ni inte med? jag har bara haft ett/två också. Så nu är det dags för ett nytt. Hur kär får man bli? heter boken och är skriven av Katarina Von Bredow.



Här, i Hur kär får man bli, är huvudpersonen Katrin som blir kär i samma kille som sin bästis Frida. Och det blir en otrolig konflikt, Katrin är livrädd för att förlora Frida. Samtidigt kan hon inte låta bli att träffa killen och nu måste hon ljuga för Frida.

Skitbra bok. Läs den. :)

Puss/L


Rachael Ray

Jag vaknade runt sju men sen somnade jag om och vaknade åtta. Gick upp och åt frukost och nu ligger jag och tittar på Rachael Ray. Fast det är reklam just nu. Mamma och pappa tyckte att jag skulle stanna hemma idag. Har fortfarande ont i halsen och magen gör ont. Så idag ska jag vila. Ligger i soffan med kudde och täcke. Kanske sätter på nån film eller nåt. Nu kom programmet tillbaka. Hoppas ni mår bra och får en fin dag.



Är sugen på detta just nu.. <3

Puss/L


Nej :(

Halsen gör fortfarande ont men det har blivit bättre och nu börjar magen göra ont som satan. Vet inte om jag går imorn. Det får mamma och pappa avgöra. De kommer säkert säga att jag ska göra det. Men vi får se helt enkelt. Har inte ätit middag än, den blir väl klar snart. Orkar inte blogga nu. Hörs imorn. Godnatt.



Så känner jag mig just nu -.-

Puss/L


Har blivit sjuk

Jag gick hem från skolan för en stund sen. Min hals bränner! Och så känner jag av magen också :( vill inte vara sjuk!! Hatar det!! Imorse kom jag på hur man bloggar från mobilen. Utan krångel. Är så glad. Men jag vet inte om jag kommer blogga nåt mer idag. Annars hörs vi imorn. Se till att inte bli sjuka alla som är friska! Puss/L

Mobilblogg - försenad

Godmorgon! Sitter på bussen nu. Den var försenad så har stått och väntat i tio min på busshelvetet!! Aja bloggar när jag kommer hem från skolan. Slutar 16:20 idag. Puss/L

Godnatt alla underbara




Viilmas te! ↑



Evas mattebok :P








Jag och Eva!



Här med säger jag godnatt!

Btw! Besök http://dansandedjur.blogg.se !!

Puss/L


Sorry för lite bloggande

Jag kom hem vid 6 ungefär och har gjort lite nödvändiga saker. Så inte förns nu har jag tid att blogga. Ska gå och sova snart men tänkte uppdatera lite i bloggen först. Har haft ont i magen hela dagen idag så har tagit samarin så hoppas att det blir bättre. Men min dag var väl helt okejj annars som vanliga dagar.



När jag tittar på den här bilden känner jag mig som en riktig fotograf.

Den ser verkligen bra ut om jag får säga det. En fimp är en skit-sak men det är inte det som är meningen

att ni ska titta på en jäkla fimp liksom. Vad tycker ni om fotot? Jag är stolt :D

Puss/L


Nu ska jag gå och sussa!

Solsidan var awsome som alltid! Ska faktiskt bara packa mina grejjer inför imorn sen sova. Är ganska trött så blir skönt att sova så tidigt. Imorn är det ju skola igen! Jippie!Nääääe jag har ingen lust att gå till skolan skulle önska att det fanns ett lov som hette "Linns special-lov" som jag bestämmer när det är! Haha! Men det finns ju inte så får vänta till.. sportlovet är det som kommer nu närmast va?

Men det var väl det jag hade att säga. Jo förresten berätta gärna för mig om du tycker mi blogg är bra och om det är något jag kan förbättra? ;)

Puss/L


Solsidan

Har ätit god mat nu och tittat lite på top model! :) Det var skita längesen sist jag kolla på det och tv över huvudtaget! Hehe! Så det var min tur nu! Men solsidan har redan börjat nu så sak skynda mig ner.
 Hur har er dag varit? ♥

Puss/L


Oh shit not you again

Gårdagen tillbringades hemma hos mime. Jag kom dit halv 6 typ och så var jag med mimes syrra spelade little big planet bl.a. Mime blev ju bjuden så hon var på den dära middagen men sen kom hon hem vid åtta typ.Till melodifestivalen fast det var skit! Asso de "någolunda" låtarna var väl Something in your eyes & social butterfly. Men efter så kollade vi på Freaky Friday den var faktiskt kul. Den slutade 23:45 så vi la oss typ tolv och så messade vi med en kille i klassen, haha och pratade så vi somnade typ 01:00. :P♥ love you<3

Det var lite från gårdagen och nu från idag

Vaknade tio typ sen höll jag på med mobilen, efter trekvart så vaknade mime trött som en jag vet inte vad så gick vi upp sen åt vi frukost och sen vid tolv någonting så åkte jag hem. Sen åkte vi till mina sysslingar och deras pappa för att de fyllde år. De fick en rolig matta av min faster, en dörrmatta som det stod "Oh shit not you again" Haha! Skitkul juh! Det blev massa våfflor och semlor och sånt där fast det enda jag kunde äta var våfflorna och jag gillar inte det så åt typ inget. Är skithungrig nu för har inte ätit lunch. Till middag blire hamburgare med pommes fast jag gillar inte hamburgare så jag får "bacon-fläsk" <333


 

Jag & http://zafie.blogg.se

Långt inlägg det blev..^^

Puss/L


Kommer inte på någon rubrik

Alla tjejer ska på tjejmiddag till Isbelle ikväll utan fyra som inte blev bjudna. Jag var en av de så jag ska till Hermine och vara med hennes lillasyster http://zeldaviola.blogg.se tills hon kommer hem. Alla i skolan har typ döljt det. Men som att man inte berättar för sin kompis? Då får man tänka efter! Aja trist att inte bli bjuden men kan ju inte göra nåt åt det. Ikväll blire melodifestivalen!! Längtar! :)
Ska ta en dusch sen packa ihop grejjerna. Ha en fin kväll!

Cool bild :P

Puss/L


Sova-time!

Har kollat på världens flopp-film! Kommisarie Späck! Helt störd asso! Man tror det ska vara spännande och sådär men det är helt FLOPP! Är trött nu och ska upp tidigt imorn eftersom vi har balett.
Sov gott alla trötta!



Kommisarie Späck=FLOPP på hög nivå!!

Puss/L


Reklam!

Det är ett par kvar just nu. Frank och Charlotte. Fast nu är det reklam så de kommer efter pausen. Tina & Tobias gjorde grymt bra ifrån sig ikväll! Aja snart börjar det nog igen!

 Lilla jag.

Puss/L


Let's dance!!

Jag kom hem för typ två timmar sen och har gjort lite allt möjligt. Men nu så börjar Let's dance som jag måste se så måste skynda mig nu! Tittar ni på det programmet?



Puss/L


Godmorgon!

Vaknade nyss. Ska äta frukost nu sen göra lite vad jag vill sen är det dags att gå till bussen. Har sovmorgon till 10 idag, skönt. Men nu ska jag inte vara inne på datan längre. Ha en bra dag!

Puss/L


Natti natti

Programmet var bra fast förra gången var bättre. Det blev så oklart nu. Aja men det är kul iaf. :) Ska göra lite läxa nu, huset. Vi håller på med en bok och vi kallar den "huset" om ni undrar. ;) Och Gran alegro är en sorts övning i baletten. :) Förra inlägget blev lite oklart ;*
Men godnatt med er! Sov sött!

söt ♥

Puss/L


Tre riktiga..

Klockan åtta börjar ett program som jag vill titta på. ;) Det handlar om tre riktiga prinsessor/prinsar från olika länder som kommer till England för att leva ett normalt liv och kanske träffa en kille/tjej. De får sen bjuda hem den de valt till sitt eget land. Och förra gången blev en av tjejerna "cinderella" verkligen stormförälskad i en kille hon träffade. Det örjar om tre min. så nu är det bråttom, bråttom!
Brukar ni kolla på det programmet?

För söta!^^

Puss/L


Hemma från skolan

Nu har jag äntligen kommit hem. I slutet på balettlektionen i sista gran alegron så "krampade" det till i knät! Hade det förra terminen och nu har det kommit tillbaka!! Men det "krampar" med mellan rum..skumt.. Aja det gör iaf skitont. Pappa hämtade mig vid busshållsplatsen så jag slapp gå hela vägen hem till mig. För en stund sen hoppade jag i morgonrocken. Det är så otroligt skönt att ha den på sig. Jag ska nog läsa FRIDA nu och kanske jobba lite på huset. Vi får se. Hur har er dag varit? ♥






Jag och mime.

Puss/L


Hello

Jag sitter i skolan just nu. Jobbar med typ Antarktis.
Aja måste sluta. Bloggar sen.

fin!!

Puss/L


Bilder

Här kommer lite bilder från idag!





Jag och mime i hissen!






(härmade mime med bilderna och ordningen)
För hon tog de med sin kamera! Aja ska ta te sen sova natti natti!

Puss/L


Läxor

Jag kom hem för en halv timme sen och har gjort matteläxan fram tills nu. Har två andra läxor som jag ska jobba på också. Först ett land som jag fick idag på geografin som jag ska redovisa om typ nästa vecka och huset. Vi har ju börjat med ett nytt kapitel. Kapitel 6. Jag har inte kommit sådär jättelångt så det är ju skönt att vara klar ganska tidigt. Ska rita en bild också. Just nu chattar jag lite med mime på skype. Vad gör ni?

 :P ♥

Puss/L


Te

Jag ska gå ner och ta te nu sen ska jag krypa till kojs! Har inte så jättelång sovmorgon imorgon nämligen.

Men det var väl bara det jag hade att säga! Godnatt!



Puss/L


Willow Smith

Will smith's dotter är den coolaste kändisbruden ever! ♥

Hon är "nybörjar känd" för sina häftiga/omväxlande frisyrer och annorlunda klädstilar! Ena dagen har hon naturligt. Och andra dagen vita/röda flätor i håret! Den här tjejen inspirerar mig till att man ska ha sin egna stil.








Den här sista bilden är på Willow som 8-9 år
och Keke Palmer.

Puss/L


Morgan! <3




Fin fina Morgan! ♥

Puss/L


Hello!

På rasten idag stack eva, mime och jag till Gudfar! Han var inte hemma men vi kom in ändå. :)

Vi gosade med gulliga Morgan (gudfar & Fridas katt) och tog lite bilder. Åt middag för en stund sen så nu bloggar jag. Efter skolan åkte jag och mime in till stan för att ehm ja? vi skulle typ till Sturegallerian och vi gick typ vilse och kolla på kartan på min iphone och frågade massa folk sen kom vi äntligen fram. Och det var skittråkigt mime hittade inte det hon sökte efter. Onödigt att åka in? Ehm ja fast vi hade det ju såklart trevligt. <3









Jag idag!

Puss/L


Godmorgon<3

Jag skulle gått upp åtta men innan mamma gick halv åtta så väckte hon mig och sa att hon gjort gröt så då gick jag ner för att äta den. Sen orkade jag inte sova mera så jag satte mig här vid datan.

Idag börjar jag halv tio. Skönt. När börjar ni idag?

 

 
Ögonen blev konstiga för redigerade i paint för hade röda ögon så målade över med svart..

Puss/L


RSS 2.0